miercuri, 8 iulie 2020

O femeie din Braşov, găsită moartă în casă de poliţişti. Prezenta urme de violenta

Știrile zilei

O mutație a coronavirusului îl face de până la șase ori mai contagios. Infectează celulele mult mai ușor decât actualul virus (studiu)

Varianta coronavirusului cea mai răspândită în prezent prezintă o mutație care îl ajută să infecteze celulele mult mai ușor...

Cum să promovezi o afacere online?

Cine nu-și dorește să devină cunoscut pe internet? Cu atâtea tipuri de rețele sociale și puterea motoarelor de căutare...

Horoscop 1 iulie 2020. Zi excelentă pentru mai multe zodii

Horoscop Berbec Nativii zodiei Berbec se vor confrunta cu probleme de sănătate, însă nativii vor trece repede acest hop. Sfatul...

Sambata, o femeie a fost găsită moartă într-un imobil din Brașov, după ce polițiștii au fost alertați prin numărul 112 cu privire la un bărbat violent, care distruge mai multe bunuri dintr-un imobil și dintr-o curte, scrie Mediafax.

Potrivit IPJ Brașov, polițiștii veniti la fața locului l-au identificat pe bărbat. În urma verificărilor facute, într-un imobil vecin a fost găsit cadavrul unei femei, care prezenta urme de violenta pe corp.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat în interiorul unui imobil, aflat în proximitatea celui unde a fost depistat bărbatul în cauză, o persoană de sex feminin, care nu prezenta semne vitale. Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul persoanei”, a transmis IPJ Brașov.

Cercetările nu se opresc aici. „Polițiștii, împreună cu procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt”, a mai transmis Poliția Brașov.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -O femeie din Braşov, găsită moartă în casă de poliţişti. Prezenta urme de violenta 1