sâmbătă, 19 septembrie 2020

O femeie din Braşov, găsită moartă în casă de poliţişti. Prezenta urme de violenta

Știrile zilei

Ardeiul iute poate salva mii de vieti intr-un minut!

Doi medici foarte buni naturisti, Doctor John Christopher si Doctor Richard Schulze, vorbesc de foarte mult timp despre beneficiile...

A înfipt furculiţe de plastic în grădină! Motivul, GENIAL

Grădinăritul este una dintre cele mai eficiente terapii pentru stres. În plus, petreci mai mult timp printre plante.Dacă locuieşti...

Familia unui preot din Brașov, decimată de coronavirus

Temutul coronavirus a făcut trei victime într-o familie din Brașov: un preot, soția acestuia și unul dintre fiii lor...

Sambata, o femeie a fost găsită moartă într-un imobil din Brașov, după ce polițiștii au fost alertați prin numărul 112 cu privire la un bărbat violent, care distruge mai multe bunuri dintr-un imobil și dintr-o curte, scrie Mediafax.

Potrivit IPJ Brașov, polițiștii veniti la fața locului l-au identificat pe bărbat. În urma verificărilor facute, într-un imobil vecin a fost găsit cadavrul unei femei, care prezenta urme de violenta pe corp.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat în interiorul unui imobil, aflat în proximitatea celui unde a fost depistat bărbatul în cauză, o persoană de sex feminin, care nu prezenta semne vitale. Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul persoanei”, a transmis IPJ Brașov.

Cercetările nu se opresc aici. „Polițiștii, împreună cu procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt”, a mai transmis Poliția Brașov.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă