luni, 21 septembrie 2020

O femeie din Vaslui, către jandarmi: „Avem doi copii cu handicap și ne-ați dat 200 de milioane amendă

Știrile zilei

Trebuie sa stii asta! Cum sa supravietuiesti unui infarct cand esti singur!

Deoarece multi oameni sunt singuri cand sufera un atac de cord, fara ajutor, persoana a carei inima bate necorespunzator...

Drama trăită de o femeie de 68 de ani după ce s-a căsătorit cu un bărbat cu 30 de ani mai tânăr. Ireal ce...

O femeie de 68 de ani din Marea Britanie trăiește o dramă după ce s-a îndrăgostit de un bărbat...

Bărbatul crescut de lupi are un mesaj terifiant pentru oameni. Ireal ce au fost în stare să-i facă!

Marcos Rodriguez Pantoja, un bărbat care susţine că a fost crescut de o familie de lupi, alături de care...

Un bărbat din Vaslui susține că a fost scos din rând de la magazin și amendat cu 20.000 de lei. Soția sa a filmat incidentul cu jandarmii.

Trei jandarmi au fost filmați la Vaslui în timp ce grăbeau pasul către duba instituției, cu o femeie revoltată pe urmele lor.

Vasluianca le reproșa nu doar amenda abuzivă aplicată soțului, ci și faptul că se plimbă printre oameni fără măşti de protecție și mănuși.

„ Avem doi copii cu handicap și ne-ați dat 100 de milioane amendă („200 milioane” – a corectat-o unul dintre reprezentanții MAI). Niciunul dintre ei nu are mască și mănuși. Mulțumim pentru abuz, domni jandarmi”, a strigat femeia.

„Ora 21 stau la rând la magazin la 2 metri faţă de celalt din faţa mea ca să iau pâine la copii pe strada castanilor.un grup de băieţi stau în parcare la 6 m de mine ,opreşte maşina de jandarmi şi striga cei din spate veniţi la noi.eu stau unde mă aflam iar 2 dintre jandarmi se dau jos şi mă întreabă e ce nu vin la ei dacă mă cheamă,din 4 persoane care stăteau la rând doar pe mine mă întreabă ce fac eu afară,eu le zic că am ieşit să iau pâine şi unu dintre ei mă întreabă da ce fumezi aşa în sictir ,eu nu îi zic nimic,îmi iau datele şi îmi zic că o să îmi vină 100 de milioane amendă atunci soţia a venit cu telefonul şi a început să filmeze ,din filmare se aude ca domnul jandarm Alistar zice că amenda o să fie de 200 de milioane ca aşa vrea dumnealui”, a scris bărbatul.

Potrivit reprezentanților Jandarmeriei, incidentul s-a petrecut în fața unui bar, acolo unde soțul femeii era cu alte persoane și consuma alcool.

Bărbatul amendat era cunoscut pentru scandaluri provocate la băutură.

Video aici

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă