joi, 1 octombrie 2020

O femeie s-a speriat de un cerșetor murdar, dar nu se aștepta ca mama ei să reacționeze așa

Știrile zilei

Calendar 1 octombrie 2020. Acoperământului Maicii Domnului

Calendar 1 octombrie 2020. Este o sărbătoare mare pentru creștini în această zi, care cinstesc praznicul Acoperământului Maicii Domnului.Pe...

Tudorache a iesit in strada si cere renumararea voturilor

Dan Tudorache, Primarul sectorului 1, impreuna cu cateva zeci de sustinatori, s-a deplasat miercuri dimineata la sediul Biroului Electoral...

Ciolacu, anuntul zilei despre pensii. Iohannis e obligat

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, stie care va fi verdictul dat de Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) cu privire la...

Ramanand marcata si impresioanat de o experienta trăita anul trecut, o femeie a hotarat să o împărtășească și altora printr-o postare pe rețelele sociale:

“Eram în parcarea din fața blocului, o așteptam pe mama să mergem la cumpărături. Își uitase ochelarii în casă și a fugit repede să-i ia. La un moment dat, m-am trezit cu un om al străzii pe lângă mine. Un cerșetor murdar voia ceva de mâncare. M-am speriat, s-a apropiat prea mult. Mirosea îngrozitor. Mă pregăteam să țip când o aud pe mama ieșind pe ușa blocului. – Eugen! Cum naiba știa mama cum îl cheamă pe jegosul ăsta?

– Stai un pic, vin imediat. Așteaptă-mă! Mama a intrat iar în bloc. Nu știam ce să mai cred, ce să mai fac. O văd pe mama că se întoarce cu o pungă plină cu caserole pe care i-o dă cerșetorului. O întreb de ce i-a dat atâta mâncare acestui om.

– Nu ai de unde să știi cum arată îngerii. Mereu îmi spunea asta, credeam că e doar o vorbă spusă de o bătrână care se uita prea mult la telenovele. Dar știți ce s-a întâmplat peste vreo două luni?

O minune! La ușa mamei a bătut un bărbat în costum. Era Eugen! Era proaspăt ras, curat și i-a mulțumit mamei. Eram șocată.

– Mama dumneavoastra a fost singura care a crezut în mine! Am venit să îi mulțumesc.

I-a oferit mamei un buchet de flori și a plecat. Mama mi-a dat cea mai frumoasă lecție de viață. Cum să ajuți cel mai bine oamenii? Mergi alături de ei, pe drumul lor. Nu încerca să repari oamenii, încearcă să le fii alături, atât.”

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă