miercuri, 1 aprilie 2020

O femeie s-a speriat de un cerșetor murdar, dar nu se aștepta ca mama ei să reacționeze așa

Știrile zilei

Ce putem să facem şi ce nu avem voie pe timpul Ordonantei Militare. Iata răspunsurile la întrebările pe care şi le pun toţi românii

Ajutorităţile au realizat un material cu întrebări ale cetăţenilor privind situaţiile cu care se confruntă zilnic, la care oferă...

Medic: ”Noul coronavirus rezistă mai mult de 5 zile pe piele”

Medicul Tudor Ciuhodaru, care conduce comisia de coordonare şi monitorizare a infecţiei cu coronavirus din cadrul Spitalului Clinic de...

Somajul tehnic va fi impozitat. Câți bani mai primești

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii, a anunțat marți, 31 martie, că somajul tehnic va fi impozitat cu 45%, asta după...

Ramanand marcata si impresioanat de o experienta trăita anul trecut, o femeie a hotarat să o împărtășească și altora printr-o postare pe rețelele sociale:

“Eram în parcarea din fața blocului, o așteptam pe mama să mergem la cumpărături. Își uitase ochelarii în casă și a fugit repede să-i ia. La un moment dat, m-am trezit cu un om al străzii pe lângă mine. Un cerșetor murdar voia ceva de mâncare. M-am speriat, s-a apropiat prea mult. Mirosea îngrozitor. Mă pregăteam să țip când o aud pe mama ieșind pe ușa blocului. – Eugen! Cum naiba știa mama cum îl cheamă pe jegosul ăsta?

– Stai un pic, vin imediat. Așteaptă-mă! Mama a intrat iar în bloc. Nu știam ce să mai cred, ce să mai fac. O văd pe mama că se întoarce cu o pungă plină cu caserole pe care i-o dă cerșetorului. O întreb de ce i-a dat atâta mâncare acestui om.

– Nu ai de unde să știi cum arată îngerii. Mereu îmi spunea asta, credeam că e doar o vorbă spusă de o bătrână care se uita prea mult la telenovele. Dar știți ce s-a întâmplat peste vreo două luni?

O minune! La ușa mamei a bătut un bărbat în costum. Era Eugen! Era proaspăt ras, curat și i-a mulțumit mamei. Eram șocată.

– Mama dumneavoastra a fost singura care a crezut în mine! Am venit să îi mulțumesc.

I-a oferit mamei un buchet de flori și a plecat. Mama mi-a dat cea mai frumoasă lecție de viață. Cum să ajuți cel mai bine oamenii? Mergi alături de ei, pe drumul lor. Nu încerca să repari oamenii, încearcă să le fii alături, atât.”

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -O femeie s-a speriat de un cerșetor murdar, dar nu se aștepta ca mama ei să reacționeze așa 1