0.1 C
București
marți, 23 februarie 2021

O femeie săracă din Caras Severin a găsit o haină aruncată la gunoi. A probat-o şi îi venea bine, aşa că a luat-o acasă. Când a băgat mâna în buzunar, aceasta a crezut că nu vede bine. Viaţa i s-a schimbat complet din acel moment

O femeie din Caraş-Severin s-a ales cu dosar penal, după ce a găsit la gunoi o haină. Este chiar normal să găseşti obiecte vestimentare aruncate la ghenă. Doar că haina gasita de femeie avea 9.000 de euro ascunsi in interior.

Totul s-a întâmplat după ce o femeie din oraşul Bocşa, din judeţul Caraş-Severin, a aruncat la gunoi, din greşeală, o haină a iubitului ei, care ascunsese în ea o sumă de 9.000 de euro. Haină a fost descoperită din întâmplare de o altă femeie, care selecta deşeurile. Femeia nu s-a atins de acesti bani. I-a păstrat, gândindu-se că îi va putea folosi dupa o perioada. Insa a fost gasita de oamenii legii, pentru că păgubitul depusese plângere. Aceasta a recunoscut ca cei 9.000 de euro erau la ea, i-a inapoiat pe toti. dar, cu toate acestea, femeii i s-a deschis dosar penal pentru însuşirea de bunuri găsite şi nepredate autorităţilor.

În România, această infracţiune se pedepseşte cu închisoare de la una la trei luni, sau cu amendă.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate