All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

O fetiță de 2 anișori din Ungheni, uitată pentru câteva ore într-un microbuz

O fetiţă de numai doi ani din satul Pârlița, raionul Ungheni, a stat aproape şapte ore într-un microbuz fără apă şi fără mâncare. Copila a fost uitată de către şoferul mijlocului de transport cu care aceasta, dar şi alţi copii erau trimişi singuri la grădiniţă de către părinţii lor.

Mijlocul de transport a fost pus la dispoziţie de autorităţile locale, întrucât localitatea este mare, iar până la grădiniţă este o distanţă mare, scrie publika.md.

Mama fetiţei povesteşte că de patru luni îşi urca de dimineaţa fetiţa în microbuz şi o trimitea spre grădiniţă, iar la sfârşitul zilei o întâlnea. Luni seara, când şi-a luat micuţa acasă, ea observat că ceva este în neregulă cu fetița. Șoferul i-a spus mamei să-i dea ceva de mâncare, iar copila ținea în mână o bucată de salam.

Femeia a sunat educatoarea să întrebe ce s-a întâmplat, iar aceasta i-a spus că fetița a fost uitată de către șofer în microbuz. Bărbatul a încuiat microbuzul, iar seara când l-a descuiat a găsit fetița acolo.

 

„Două educatoare am întâlnit toţi copiii, dar cele, care ajută să dea jos copiii din rutieră erau la uşă. S-au uitat în rutieră, nu au văzut nimic. Seara, când s-a dus, şoferul a observat fetiţa murdara, plânsă, flămândă”, a spus educatoarea Vera Botnari.

Atât angajaţii instituţiei de învăţământ preşcolar cât şi autorităţile publice locale afirmă că de vină sunt părinţii.

După acest caz, conducătorul auto şi-a dat demisia marţi dimineaţa, iar circulaţia mijlocului de transport a fost sistată până când vor fi identificaţi părinţi, care să supravegheze copii în timpul transportării lor la grădiniţă. În caz contrar, circulaţia microbuzului nu va mai fi reluată.

Sursa: stirilocale.md

Noi te tinem la curent!
Introdu adresa ta de email si iti vom trimite doar cele mai importante stiri si povesti.
Te poti dezabona oricand, foarte simplu.

Salut!

Te rugam sa distribui acest articol pentru a continua sa citesti!
Iti multumim frumos!

Inchide