All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

O mai ştiţi pe Anemona Niculescu, cea mai iubită actriţă din „Secretul Mariei” și membră a trupei A.S.I.A.? Este de nerecunoscut şi are o meserie la care nu se gândea nimeni: Imagini inedite! Uite cu ce se ocupă:

Vi-o aduceţi aminte pe frumoasa Anemona Niculescu? A fost interpreta Mariei din mult iubitul serial „Secretul Mariei” şi fostă solistă a trupei A.S.I.A, iar acum ne surprinde cu un proiect.

Anemona Niculescu s-a retras atât din activitatea muzicală, cât şi de cea teatrală. Blonda, iubită de fanii ei din toată ţara, este o mămică frumoasă, târără, sexy şi în plină putere.
Are un băieţel biologic cu Alexandru Valeriu, dar şi un copil pe care l-a adoptat de la distanţă în Africa şi pe care-l ajută să crească frumos.

Acum, Anemona şi-a schimbat perspectivele şi a devenit recent specialist în detoxifiere şi regenerare celulara pentru a duce o viaţă sănătoasă, dar şi pentru a-i încuraja pe alţii să ducă un stil de viaţă cât mai curat.

Comunică des cu fanii ei pe Facebook şi îi anunţă de orice reuşită are. „Va anunt cu mandrie ca am devenit specialist in detoxifiere si regenerare celulara! Va provoc la un program serios pentru sanatate!”, scrie artista pe pagina de socializare. Susţinătorii ei nu întârzie să îi comenteze pozele, aceştia fiind activi la fiecare postare a blondei.

Numele Anemonei Niculescu, fosta componetă a trupei A.S.I.A., a fost legat anul trecut de un scandal care îi are ca protagonişti pe Mircea Oprean, fostul ginere al lui Nicolae Ceauşescu, şi Valentin Croitorescu, un asistent universitar care în trecut a trăit o poveste de dragoste cu artista şi cu care s-a luptat prin tribunale pentru custodia copilului lor.

Anemona Niculescu (37 de ani) are o viaţă ca în telenovelele în care a jucat şi nu suferă doar ea, ci şi apropiaţii actriţei. Mircea Oprean, naşul copilului vedetei, a fost bătut, la jumătatea lunii mai 2017, în chiar curtea Politehnicii, pe când se îndrepta spre mașina sa, aflată în parcare tocmai. Bărbatul a fost agresat pentru că s-a amestecat în divorţul blondinei de Valerian Croitorescu, un asistent universitar, în vârstă de 33 de ani, pe care îl ajutase în carieră. Anchetatorii au aflat că, inițial, ruptura dintre Croitorescu și mentorul său s-a produs în momentul în care asistentul l-a rugat să-l ajute să-și dea doctoratul, iar profesorul i-ar fi reproșat că teza este plagiată. În contextul acestor neînţelegeri, Croitorescu, recunoscut ca un bărbat gelos, i-ar fi reproșat lui Oprean că ar fi făcut sex cu Anemona.

Aceste bănuieli ar fi fost alimentate de faptul că, la momentul despărțirii de cântăreață, fostul ginere al lui Nicolea Ceaușescu i-ar fi luat acesteia apărarea. În cursul lunii februarie, Anemona Niculescu şi fostul ei soţ, Valerian Croitorescu s-au judecat la Sectorul 2 pentru a obţine custodia copilului lor. Instanţa a decis atunci ca minorul să rămână la mamă, iar tatăl să primească dreptul de a-l vizita. Supărat, Croitorescu, practicant de kickboxing, ar fi apelat la un tânăr pe care îl cunoscuse la sală pentru a-i da o lecție lui Oprean.

Noi te tinem la curent!
Introdu adresa ta de email si iti vom trimite doar cele mai importante stiri si povesti.
Te poti dezabona oricand, foarte simplu.

Salut!

Te rugam sa distribui acest articol pentru a continua sa citesti!
Iti multumim frumos!

Inchide