O mamă a murit de infarct după ce a aflat că fiul ei a decedat în accident, în Iași. Femeia nu a suportat șocul puternic

Sfârșit tragic pentru o familie din Iași! O mamă a făcut infarct și a murit după ce a aflat că băiatul ei, în vârstă de 22 de ani, a decedat în urma unui grav accident rutier. Femeia nu a suportat șocul trăit și nu a rezistat să știe că nu își mai putea vedea vreodată fiul în viață.

Screenshot 20230102 144411 Facebook

O familie nu a mai apucat nici măcar să sărbătorească trecerea dintre ani! Mama tânărului mort în accidentul de la Bohotin a decedat când i s-a dat vestea tragică. Medicii nu au mai putut să o salveze.

O mamă a murit după ce a aflat că fiul ei a decedat

Tânărul de 22 de ani a murit în accident pe DN 28, după ce un autoturisim și un autobuz s-au ciocnit puternic. Acesta se afla la volanul mașinii după ce plecase de la o petrecere. Tragedia a avut loc într-o curbă pe linie continuă.

În urma gravului accident, mașina în care se afla tânărul a luat foc. Anton nu a supraviețuit impactului. Acesta a sufetit un traumatism toraco-abdominal, dar și o fractură de coloană cervicală.

Oamenii legii au fost sesizați și au intervenit de urgență la fața locului, însă a fost prea târziu și au fost nevoiți să constate decesul tânărului. Mama lui Anton a fost devastată de durere atunci când a aflat că fiul ei s-a stins din viață.

Femeia a suferit un infarct, iar autoritățile au fost sesizate după ce aceasta a căzut din picioare, dar medicii nu au mai putut face nimic nici în cazul ei.

Șoferii au intervenit să stingă focul

În urma accidentului, mașina lui Anton a fost cuprinsă de flăcări. Oamenii din trafic au fost șocați și au sărit să stingă focul de urgență. Autocarul care a fost implicat în accident a ajuns la 40 de metri distanță în urma celor întâmplate.

Primele informații arată că mașina în care se afla tânărul a intrat pe contrasens într-o curbă, moment în care s-a produs tragedia.