sâmbătă, 28 martie 2020

O mamă riscă închisoarea după ce şi-a salvat copiii dintr-un incendiu! „Nu trebuia să facă asta”

Știrile zilei

Alexandru Rafila AVERTIZEAZĂ: În România vom trece de 1000 de cazuri de coronavirus pe zi

Președintele Societății de Microbiologie, Alexandru Rafila, a spus că situația din România se va înrăutăți în scurt timp, iar...

Bilanțul persoanelor infectate cu coronavirus în SUA a depășit pragul de 100.000

La nivel mondial au fost confirmate peste 590.000 de cazuri de infectare cu coronavirus și peste 27.000 de decese.SUA...

Monica Pop, despre cele două alimente banale pe care trebuie să le aibă românii în casă, dacă fac provizii

Medicul Monica Pop a făcut un anunț foarte important în contextul crizei coronavirusului, insistând asupra ideii că alimentația trebuie...

O mama din Coreea de Nord este investigată de către Ministerul Securităţii de Stat după ce și-a salvat copiii dintr-un incendiu izbucnit în casa din Onsong, provincia Hamgyong de Nord, aproape de graniţa Coreei cu China. În momentul în care casa era în flăcări, cei cu varste majore nu se aflau în interiorul ei. În acel haos, un set cu portretele liderilor ţării a fost uitat şi ars.

Spre mirarea multor popoare civilizate, în Coreea de Nord este obligatoriu ca în fiecare locuintă să fie expuse portretele liderilor decedaţi, Kim Il-sung şi Kim Jong-il, acest lucru fiind verificat în mod regulat de către inspectori, iar persoanele care nu respectă această lege fiind pedepsite, considerandu-se infracţiune.

În Coreea de Nord, cei care salvează portretele familiei Kim din dezastre sunt văzuți drept eroi, iar cei care nu reuşesc acest lucru au dat explicații, iar libertatea lor este sub semnul întrebării.

Dacă va fi găsită vinovată, mama care și-a salvat copiii din flăcări riscă ani de închisoare și muncă zilnică. Faptul că este cercetată nu îi permite mamei să îşi vadă copiii aflați în spital şi nici să le procure medicamentele de care au nevoie. Va putea face aceste lucruri doar după finalizarea investigației.

După ce au fost salvați copiii din incendiu, un tânăr fermier a reușit să ia portretele din casă. Acesta a fost eliberat recent din închisoare pentru o infracţiune violentă, însă acum este tratat ca un erou doar pentru că a reuşit să scoată portretele din nemilosul foc.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -O mamă riscă închisoarea după ce şi-a salvat copiii dintr-un incendiu! "Nu trebuia să facă asta" 1