duminică, 20 septembrie 2020

O mamă riscă închisoarea după ce şi-a salvat copiii dintr-un incendiu! „Nu trebuia să facă asta”

Știrile zilei

Ardeiul iute poate salva mii de vieti intr-un minut!

Doi medici foarte buni naturisti, Doctor John Christopher si Doctor Richard Schulze, vorbesc de foarte mult timp despre beneficiile...

A înfipt furculiţe de plastic în grădină! Motivul, GENIAL

Grădinăritul este una dintre cele mai eficiente terapii pentru stres. În plus, petreci mai mult timp printre plante.Dacă locuieşti...

Familia unui preot din Brașov, decimată de coronavirus

Temutul coronavirus a făcut trei victime într-o familie din Brașov: un preot, soția acestuia și unul dintre fiii lor...

O mama din Coreea de Nord este investigată de către Ministerul Securităţii de Stat după ce și-a salvat copiii dintr-un incendiu izbucnit în casa din Onsong, provincia Hamgyong de Nord, aproape de graniţa Coreei cu China. În momentul în care casa era în flăcări, cei cu varste majore nu se aflau în interiorul ei. În acel haos, un set cu portretele liderilor ţării a fost uitat şi ars.

Spre mirarea multor popoare civilizate, în Coreea de Nord este obligatoriu ca în fiecare locuintă să fie expuse portretele liderilor decedaţi, Kim Il-sung şi Kim Jong-il, acest lucru fiind verificat în mod regulat de către inspectori, iar persoanele care nu respectă această lege fiind pedepsite, considerandu-se infracţiune.

În Coreea de Nord, cei care salvează portretele familiei Kim din dezastre sunt văzuți drept eroi, iar cei care nu reuşesc acest lucru au dat explicații, iar libertatea lor este sub semnul întrebării.

Dacă va fi găsită vinovată, mama care și-a salvat copiii din flăcări riscă ani de închisoare și muncă zilnică. Faptul că este cercetată nu îi permite mamei să îşi vadă copiii aflați în spital şi nici să le procure medicamentele de care au nevoie. Va putea face aceste lucruri doar după finalizarea investigației.

După ce au fost salvați copiii din incendiu, un tânăr fermier a reușit să ia portretele din casă. Acesta a fost eliberat recent din închisoare pentru o infracţiune violentă, însă acum este tratat ca un erou doar pentru că a reuşit să scoată portretele din nemilosul foc.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă