sâmbătă, 21 noiembrie 2020

O mamă și-a fotografiat fiica în curtea casei, la început de an școlar. Când rudele și prietenii au văzut poza s-au speriat

Știrile zilei

„Oamenii nu prețuiesc ceea ce au!” – O discuție sinceră între doi prieteni!

Cuvintele de aur ale unui prieten adevărat! Păcat că există prea puțini astfel de prieteni, care îți pot spune...

Nu ne pricepem deloc la oameni! – Povestioara care te trezește la realitate!

Doi băieți umblau pe scară cu o cutie mare în mână. De fapt, cutia nu era chiar atât de...

Câteva povestioare emoționante despre ce înseamnă să fii TATĂ!

Când un bărbat devine tată, el este înzestrat cu o superputere magică, pentru a-i veni întotdeauna în ajutor copilului...

Atunci cand fiica sa a trecut in clasa a VIII-a, o mama fericita a dorit sa imortalizeze momentul chiar in curtea locuintei personale. Ceea ce a fotografiat s-a viralizat, imediat, pe retelele de socializare, fiindca detaliul pe care l-a sesizat, la un moment dat, a ingrozit-o.

Totul s-a petrecut in Statele Unite ale Americii, iar mama adolescentei nu s-ar fi asteptat niciodata la asa ceva. Fata s-a asezat langa un copac, iar mama ei a fotografiat-o, numai ca urmarea a fost de natura a o speria ingrozitor. Langa fata, pe copacul respectiv, se afla un sarpe imens. Iar detaliul a iesit in evidenta imediat dupa ce i-a spus fetei sale sa… zambeasca.

„Doamne, a fost infricosator! Am facut doua poze si i-am spus: «zambeste», apoi am vazut sarpele. I-am spus si din privire mi-a dat de inteles ca nu terminaseram de facut pozele. Am insistat: «pleaca de langa copac». I-am spus-o foarte calm, dar sunt convinsa ca a citit tot pe fata mea”, a povestit femeia, informeaza al.com.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă