18.4 C
București
marți, 18 mai 2021

O mamă și-a fotografiat fiica în curtea casei, la început de an școlar. Când rudele și prietenii au văzut poza s-au speriat

Atunci cand fiica sa a trecut in clasa a VIII-a, o mama fericita a dorit sa imortalizeze momentul chiar in curtea locuintei personale. Ceea ce a fotografiat s-a viralizat, imediat, pe retelele de socializare, fiindca detaliul pe care l-a sesizat, la un moment dat, a ingrozit-o.

Totul s-a petrecut in Statele Unite ale Americii, iar mama adolescentei nu s-ar fi asteptat niciodata la asa ceva. Fata s-a asezat langa un copac, iar mama ei a fotografiat-o, numai ca urmarea a fost de natura a o speria ingrozitor. Langa fata, pe copacul respectiv, se afla un sarpe imens. Iar detaliul a iesit in evidenta imediat dupa ce i-a spus fetei sale sa… zambeasca.

„Doamne, a fost infricosator! Am facut doua poze si i-am spus: «zambeste», apoi am vazut sarpele. I-am spus si din privire mi-a dat de inteles ca nu terminaseram de facut pozele. Am insistat: «pleaca de langa copac». I-am spus-o foarte calm, dar sunt convinsa ca a citit tot pe fata mea”, a povestit femeia, informeaza al.com.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate