O noua sedinta la Primaria Iasi. Dezbateri intense in Consiliul Local – LIVE VIDEO

• Consilierii locali se vor reuni in cursul zilei de astazi intr-o sedinta ordinara a plenului institutiei • Alesii municipiului Iasi vor dezbate proiecte ce tin de unele investitii noi, precum si avizarea unor planuri urbanistice zonale

Plenul Consiliului Local Iasi se va reuni in cursul zilei de astazi intr-o noua sedinta ordinara a institutiei. Pe ordinea de zi vor figura mai multe proiecte de hotarare, printre care aprobarea unor noi investitii derulate de municipalitate si avizarea unor planuri urbanistice zonale.

Consilierii locali se vor intalni in cursul zilei de astazi, 29 noiembrie, de la ora 10:00, in Sala „Vasile Pogor” a Palatului Roznovanu, sedinta urmand a fi premergatoare manifestarilor de Ziua Nationala a Romaniei.

Printre proiectele care vor fi discutate de plenul Consiliului Local Iasi se afla rectificarea bugetului municipalitatii, avizarea unor lucrari de reabilitare a arterelor din oras, dar si modernizarea zonei de agremenet din C.A. Rosetti.

„Plenul Consiliului Local Iasi va discuta, printre altele, despre un proiect privind aprobarea studiului de fezabilitate, a indicatorilor tehnico-econonmici si a devizului general aferent obiectivului «Oaza de verdeata din cartierul nostru – program comunitar de revitalizare a spatiilor publice abandonate/degradate de mici dimensiuni». Un alt proiect de hotarare ce va fi discutat de plenul Consiliului Local Iasi tine de aprobarea regulamentului-cadru, caietului de sarcini, contractul de inchiriere si lista de tarife in vederea inchirierii si utilizarii temporare a spatiilor excedentare din unitatile de invatamant de pe raza municipiului Iasi”, au mentionat reprezentantii Primariei municipiului Iasi.

Citeste si: Scandal incredibil la Consiliul Local. Nu mai exista viata in primarie dupa aceasta sedinta. Acuzatiile au fost fara precedent

Pe lista proiectelor de hotarare, care vor fi discutate de consilierii locali, se mai afla si un alt obiectiv privind aprobarea modificarii contractului de delegare a serviciului de transport public local.

 » Sursa: bzi.ro

loading...