sâmbătă, 19 septembrie 2020

O noua tragedie! Anuntul trist facut de Dan Negru

Știrile zilei

Ardeiul iute poate salva mii de vieti intr-un minut!

Doi medici foarte buni naturisti, Doctor John Christopher si Doctor Richard Schulze, vorbesc de foarte mult timp despre beneficiile...

A înfipt furculiţe de plastic în grădină! Motivul, GENIAL

Grădinăritul este una dintre cele mai eficiente terapii pentru stres. În plus, petreci mai mult timp printre plante.Dacă locuieşti...

Familia unui preot din Brașov, decimată de coronavirus

Temutul coronavirus a făcut trei victime într-o familie din Brașov: un preot, soția acestuia și unul dintre fiii lor...

Prezentatorul Dan Negru a anunțat pe retelele sociale că un bun prieten a murit luni dimineata, la numai 47 de ani, răpus de o boală nemiloasa. Este vorba despre Cristi Cîrlan, comandant CSA Steaua.

„M-a năucit vestea despre Cristi Cârlan, vicepreședintele Steaua. A murit azi, la 47 de ani! Cancer”, a scris Dan Negru.

„Mă leagă ani mulți de Cristi! Sunt multe sporturi cărora Cristi le-a dat avânt intr-o țară in care nimeni nu vede nimic in afara fotbalului! Cristi credea că hocheiul, scrima, atletismul sau înotul merită aceeași atenție ca și fotbalul”, a mai scris prezentatorul.

Pe Facebook, Dan Negru a postat și o imagine cu unul dintre ultimele mesaje primite de la vicepreședintele Steaua, notând că i le păstrează pe toate în telefon.

„Îi păstrez mesajele prin telefon… Și pozele cu Lăcătuș! Mulțumesc, Cristi!”

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă