sâmbătă, 4 iulie 2020

O noua tragedie! Anuntul trist facut de Dan Negru

Știrile zilei

O mutație a coronavirusului îl face de până la șase ori mai contagios. Infectează celulele mult mai ușor decât actualul virus (studiu)

Varianta coronavirusului cea mai răspândită în prezent prezintă o mutație care îl ajută să infecteze celulele mult mai ușor...

Cum să promovezi o afacere online?

Cine nu-și dorește să devină cunoscut pe internet? Cu atâtea tipuri de rețele sociale și puterea motoarelor de căutare...

Horoscop 1 iulie 2020. Zi excelentă pentru mai multe zodii

Horoscop Berbec Nativii zodiei Berbec se vor confrunta cu probleme de sănătate, însă nativii vor trece repede acest hop. Sfatul...

Prezentatorul Dan Negru a anunțat pe retelele sociale că un bun prieten a murit luni dimineata, la numai 47 de ani, răpus de o boală nemiloasa. Este vorba despre Cristi Cîrlan, comandant CSA Steaua.

„M-a năucit vestea despre Cristi Cârlan, vicepreședintele Steaua. A murit azi, la 47 de ani! Cancer”, a scris Dan Negru.

„Mă leagă ani mulți de Cristi! Sunt multe sporturi cărora Cristi le-a dat avânt intr-o țară in care nimeni nu vede nimic in afara fotbalului! Cristi credea că hocheiul, scrima, atletismul sau înotul merită aceeași atenție ca și fotbalul”, a mai scris prezentatorul.

Pe Facebook, Dan Negru a postat și o imagine cu unul dintre ultimele mesaje primite de la vicepreședintele Steaua, notând că i le păstrează pe toate în telefon.

„Îi păstrez mesajele prin telefon… Și pozele cu Lăcătuș! Mulțumesc, Cristi!”

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -O noua tragedie! Anuntul trist facut de Dan Negru 2