O nouă tragedie pe drumul morții! Filmul complet al unui accident cutremurător! Viteza și alcoolul au luat încă două vieți – FOTO

637

Încă o tragedie pe străzile Iașului. Doi bărbați au murit pe loc, iar un adolescent se zbate între viață și moarte în urma impactului extrem.

Un tânăr în vârstă de 32 de ani ar fi de vină pentru totul. Imediat după impact acesta a fost conștient, însă starea sa de sănătate s-a agravat. Polițiștii l-au testat cu aparatul alcooltest, rezultând că se afla sub influența alcoolului.

Încă o tragedie la Bălțați. Sâmbătă, un nou accident rutier îngrozitor avea să se petreacă. Deja, drumul care face legătura între Iași și Bălțați este considerat drumul morții.

În ultima lună, șase oameni au murit în urma a două accidente rutiere. Sâmbătă, un tânăr în vârstă de 32 de ani din Moțca, din cauza vitezei excesive, ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism Opel, condus regulamentar. Acesta conducea un autoturism VW Passat CC.

În urma impactului, doi bărbați din Opel au murit pe loc, iar un minor în vârstă de 13 ani a fost grav rănit. Șoferul din VW a rămas conștient în urma impactului, putând fi testat de polițiști cu aparatul alcooltest. În urma testării a rezultat o alcoolemie de 0,55 miligrame alcool pur în aerul expirat.

Consumase alcool într-un club din Iași?

Șoferul din VW Passat, Răzvan Cojocariu, a fost imediat transportat la spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași. La una dintre mâini avea o brățară care permitea accesul la clubul Fratelli. Acolo ar fi consumat băuturi alcoolice.

Starea sa de sănătate s-a agravat rapid, iar medicii au fost nevoiți să-l bage direct în sala de operații. Acum, medicii susțin că este stabil, fiind detubat. „În urma accidentului, la Spitalul „Sf. Spiridon” a fost transportat un bărbat în vârstă de 32 de ani, care se afla singur în mașină. Acesta prezenta politraumatism și era suspect de ruptură de splină. Totodată, a fost diagnosticat cu lacerație de ficat, contuzie la glezna dreaptă, fiind introdus în sala de operație”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

Șoferul are șanse mari să se recupereze în totalitate. „Acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale. În momentul de față, pacientul este detubat, fiind conștient. Totodată, s-a constatat că nu a fost vorba despre o ruptură de splină. Pacientul prezenta și o ușoară anemie. În momentul de față acesta este stabil”, precizează prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise