7.4 C
București
miercuri, 14 aprilie 2021

O pacientă de 19 ani, infectată cu noul coronavirus, violată de paramedic în ambulanță, pe drumul spre spital. Ce i-a spus acesta este de necrezut

O pacientă de 19 ani, infectată cu noul coronavirus ar fi fost violată în ambulanță de către paramedic, în drumul spre spital. Este vorba despre o fată din India. Dupa fapta oribilă, suspectul i-ar fi cerut scuze victimei. Suspectul fost arestat în urma faptelor sale.

O tânără de 19 ani din India, infectată cu noul coronavirus, ar fi fost violată în ambulanță de către paramedic, în drumul spre spital.

O pacientă de 19 ani, infectată cu noul coronavirus, violată de paramedic în ambulanță
Tânăra ar fi povestit cum a fost atacată în ambulanță de către un paramedic de 29 de ani în timp ce se afla pe drumul spre spital, la scurt timp după ce a aflat că este infectată cu coronavirus, transmite Daily Mail.

Suspectul i-ar fi cerut scuze victimei înainte de a o amenința să păstreze tăcerea și de a o lăsa la spital.

Potrivit autorităților, bărbatul ar fi avut mai multe dosare penale și a fost arestat în urma faptelor sale.

O fetiță, în vârstă de 11 ani, violată de un vecin
Caz uluitor într-un sat din județul Ialomița. O fetiță, în vârstă de doar 11 ani, a fost violată. Agresorul, în vârstă de 57 de ani, este vecinul copilei. Violul ar fi fost descoperit după ce bărbatul a avut o ceartă cu tatăl victimei.

Suspectul de săvârșirea infracțiunii de viol neagă vehement acuzațiile ce i se aduc, chiar dacă copila a fost găsită în locuința sa, întinsă pe pat.

Cazul din satul Marsilieni a ajuns pe masa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Ialomiţa. Mai apoi, s-a decis instituţionalizarea în regim de urgenţă a minorei, dar şi a celor doi fraţi pe care îi are. Hotârârea a fost luată din cauza condiţiilor inumane în care aceştia locuiau.

Conform asistenților sociali, copiii nu erau îngrijiți și sufereau de foame constant. În acest moment, ei se află în grija statului, iar copila a fost supusă unei expertize medico-legale. Procurorii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările comiterii faptei, sub aspectul comiterii infracţiunii de act sexual cu minor.

Bătrâna în vârstă de 98 de ani, violată şi ucisă de un tânăr drogat
Crimă oribilă în judeţul Olt. O bătrână în vârstă de 98 de ani şi-a găsit sfârşitul după ce a fost ucisă şi violată de un tânăr drogat. Conform informaţiilor din dosar, tânărul aflat sub influenţa drogurilor a intrat, iniţial, în casa cu gândul să sustragă o sumă de bani. Totuşi, totul s-a sfârşit printr-un viol şi o oribilă crima.

După ce a agresat-o sexual, tânărul drogat a bătut-o până la moarte pe bătrână

Tânărul domiciliat în localitatea Vultureşti din judeţul Olt se afla sub influenţa substanţelor psihoactive. Conform informaţiilor existente până la această dată, băiatul în vârstă de 19 ani a intrat în casa bătrânei să fure o sumă de bani. Tânărul a observat că bătrâna, care se afla într-o stare de sănătate precară, nu avea bani în casă. Ulterior, acesta i-a aplicat victimei mai multe lovituri care au dus la decesul persoanei. Înainte să moară, bătrâna a întreţinut raporturi sexuale, prin constrângere, cu victima.

„În fapt, s-a reținut că, pe fondul consumului de anumite substanțe (posibil țigară/joint), inculpatul a pătruns fără drept în curtea și locuința victimei B.D., de 98 de ani, din com. Vulturești, jud. Olt, profitând de starea vădită de vulnerabilitate a acesteia, datorată vârstei (98 ani) și stării de sănătate (victima se deplasa cu ajutorul unui baston), cu intenția de a sustrage sume de bani, sens în care i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu palmele, pumnii și picioarele, fără însă a sustrage vreo sumă de bani, întrucât nu a găsit, iar, în continuare, profitând de aceeași stare de vulnerabilitate a victimei, a întreținut, prin constrângere, raport sexual cu victima, continuând să o agreseze”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate