O poveste de dragoste care a durat peste jumătate de deceniu

Știrile zilei

Totul despre legea dării în plată – Cum poți scăpa de datorii – Avocat dare in plata

Atașament:ugvrt8lwsgegm8i.jpg În contextul actual tot mai mulți aleg să scape de datorii, preferând să cedeze proprietățile în favoarea creditării. Pentru...

Tu știi care sunt cele mai căutate accesorii pentru smartphone-uri pe care trebuie neapărat să le achiziționezi și tu?

Samsung, Apple, Motorola, Huawei: nu are importanță de la ce furnizor provine telefonul tău. Ceea ce este sigur e...

Florin Dumitrescu A SLĂBIT 10 kg în doar o lună. Dieta ŞOC cu care mergi LA SIGUR

Florin Dumitrescu s-a ambiționat după ce Cătălin Scărlătescu a dat jos 30 kilograme și a reușit, în numai o...

O poveste incredibilă de iubire demonstrează că dragostea adevărată nu are termen de valabilitate. De fapt, ea găsește o modalitate să devină mai puternică în absență și în timp.

Janice Rude și Prentiss Willson s-au îndrăgostit când erau în facultate, în 1961. Din momentul în care s-au ținut prima dată de mână, au știut că vor fi soț și soție. S-au logodit și urma să se căsătorească. Dar tatăl lui Janice nu a fost de acord, avea alte planuri pentru fiica lui.

„Îți interzic să te mai vezi cu acel băiat, altfel te dezmoștenesc”, își amintește Janice că i-a zis tatăl ei.

Relația celor doi tineri s-a încheiat în acel an și fiecare a mers pe drumul său. Amândoi s-au căsătorit cu altcineva. Cu toate acestea, nu au uitat nicio clipă, de-a lungul vieții, unul de celălalt și au continuat să se iubească, în ciuda faptului că nu se mai vedeau.

După mulți ani, cei doi au descoperit că mamele lor, fără să se cunoască, au păstrat câte o copie după anunțul apărut în ziar privind logodna tinerilor. Ele au înțeles mai bine decât tatăl lui Janice că dragostea celor doi era adevărată și ei erau făcuți unul pentru altul. După cinci decenii, Janice și Prentiss s-au reîntâlnit și s-au căsătorit, la vârsta de 71 de ani.

„Suntem foarte fericiți. Căsnicia noastră este perfectă. Nu mai avem mulți ani de trăit, dar aceștia vor fi minunați”, a spus Janice. Iar Wilson a adăugat zâmbind: „Pur și simplu ne-a fost dat să fim împreună. Îmi amintesc și acum când am cunoscut-o pe Janice: ea lucra la bufetul școlii, iar eu veneam în fiecare dimineață, la ora 6, pentru că voiam să o văd și să schimb câteva cuvinte cu ea”.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă