12.3 C
București
sâmbătă, 8 mai 2021

O profesoară a murit încercând să facă un selfie. Cum s-a produs tragedia

Soliane Luiza, o profesoară de doar 28 de ani, a murit încercând să facă un selfie. Aceasta îşi făcea poze pe o plajă din Brazilia. Tânăra era urcată pe niște stânci abrupte, acolo unde urcase pentru a obține niște fotografii frumoase din vacanță.

Din nefericire, lucrurile au luat o întorsătură cu adevărat dramatică pentru cadrul didactic.

O profesoară a murit încercând să facă un selfie
Soliane Luiza își făcea selfie-uri pe una dintre stâni, în momentul în care un val uriaș a lovit-o și a tras-o în ocean. Un trecător a filmat momentul în care un scafandru voluntar s-a aruncat în mod eroic în apele agitate pentru a o salva pe femeia de 28 de ani.

După ce a fost scoasă din ocean, paramedicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața.

După efectuarea manevrelor de resuscitare, inima ei a început să bată din nou.Din păcate, nu a duar mult până când ea a intrat din nou în stop cardio-respirator și a murit chiar în timp ce se afla în drum spre spital.

Apropiaţii tinerei şi părinţii sunt distruşi de durere
Foștii colegi spun că era un cadru didactic exemplar, că era dedicată și ținea mult la copii.

„Oriunde mergea, încânta pe toată lumea cu bucuria ei. Sol va lăsa în urmă o mică parte din ea aici, cu fiecare dintre noi”, este mesajul emoționant publicat de cei care au avut plăcerea de a lucra cu Luiza Soliane.

Un adolescent de 15 ani a ars de viu în încercarea unui selfie perfect
Un tânăr din Iaşi s-a stins din viaţă în luna august a anului trecut după ce a încercat să obţină un selfie perfect. Băiatul suferise arsuri pe 70 la sută din suprafața corpului. Imediat după producerea incidentului, copilul a fost transportat la Spitalul de Copii ”Sf. Maria” din Iaşi.

Adolescentul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Sf. Maria din Iaşi după ce a suferit arsuri pe 70% din suprafaţa corpului. Adolescentul încercare să îşi facă un selfie şi s-a urcat pe un vagon de tren aflat la Gara din Pașcani. Medicii afirmau la acea dată ca tânărul piedea mult sânge şi avea nevoie de intervenţii chirurgicale.

„Pacientul a suferit arsuri de pe 70% din suprafaţa corpului. Am făcut tot ceea ce ne-a stat în putinţă pentru a-l salva. A decedat, din păcate, luni după amiază după ce a suferit complicaţii de natură infecţioasă, insuficiență multiorganică, a fost ventilat mecanic şi i s-a efectuat hemofiltrare.”, spunea dr. Lucian Cernahovschi, purtător de cuvânt al Spitalului de copii Sfânta Maria Iaşi la acea vreme.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate