sâmbătă, 26 septembrie 2020

O romanca a plecat la munca in afara tarii si si-a lasat fiicele in grija iubitului

Știrile zilei

Ce spune Tavi Colen despre fosta soţie a lui Alin Oprea: „M-am trezit cu ea în casă…”

Tavi Colen, fostul coleg de trupă al lui Alin Oprea, se implică din nou în scandalul divorţului dintre Alin...

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice de către Alexandru Cumpănașu. Acesta a venit cu noi...

Strigătul de ajutor al lui Mihăiță, băiețelul orfan care vrea să zboare: „Vrea să fie un copil normal”

Micuțul în vârstă de șase ani își dorește să fie ca un copil normal, să poată merge și alerga,...

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din Valea Muntelui, județul Neamț, a fost reținut de politisti, fiind acuzat ca a intretinut raporturi sexuale cu minori. Mai exact, cu fiicele concubinei sale, plecata la munca in strainatate, potrivit zch.ro.

El a fost retinut pe 20 iunie 2019, pentru că a întreținut, de mai multe ori, timp de 1 an, relații sexuale cu două minore. Chiar dacă fetele, de 13 și 14 ani, ar fi fost de acord să intretina relatii intime cu cel care trebuia sa le poarte de grija, acesta a fost arestat.

„În temeiul art. 226 Cod procedură penală, raportat la art. 203 alin. 3 Cod procedură penală, art. 202 alin. 1, 3 şi 4 litera e Cod procedură penală, şi art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bicaz, având ca obiect luarea măsurii arestării preventive a inculpatului: F. F., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată. (…)

Dispune arestarea preventivă a inculpatului F.F. cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de act s3xual cu un minor în formă continuată, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.06.2019 si până la data de 19.07.2019 inclusiv. (…) Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru procuror. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 20.06.2019, ora 15.30”, se precizează în soluția pe scurt a instanței.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă