joi, 4 iunie 2020

O romanca a plecat la munca in afara tarii si si-a lasat fiicele in grija iubitului

Știrile zilei

Stana Izbașa răvăşită de durere! A murit un om deosebit

Cântăreața de muzică populară Stana Izbașa este în doliu. Artistă regretă pierderea unei ființe dragi, a unui om de...

Stare de urgenta in Rusia! Nu coronavirus este pericolul. Inca un accident terifiant ameninta planeta

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat stare de urgenţă după ce 20.000 de tone de petrol au ajuns într-un...

Cum arată acum fetița hrănită până la 4 ani numai cu pufuleți și ceai. Florentina a fost adoptată de o familie generoasă

Florentina, fetița din județul Vaslui care în urmă cu 6 ani șoca opinia publică pentru că era hrănită numai...

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din Valea Muntelui, județul Neamț, a fost reținut de politisti, fiind acuzat ca a intretinut raporturi sexuale cu minori. Mai exact, cu fiicele concubinei sale, plecata la munca in strainatate, potrivit zch.ro.

El a fost retinut pe 20 iunie 2019, pentru că a întreținut, de mai multe ori, timp de 1 an, relații sexuale cu două minore. Chiar dacă fetele, de 13 și 14 ani, ar fi fost de acord să intretina relatii intime cu cel care trebuia sa le poarte de grija, acesta a fost arestat.

„În temeiul art. 226 Cod procedură penală, raportat la art. 203 alin. 3 Cod procedură penală, art. 202 alin. 1, 3 şi 4 litera e Cod procedură penală, şi art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bicaz, având ca obiect luarea măsurii arestării preventive a inculpatului: F. F., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată. (…)

Dispune arestarea preventivă a inculpatului F.F. cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de act s3xual cu un minor în formă continuată, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.06.2019 si până la data de 19.07.2019 inclusiv. (…) Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru procuror. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 20.06.2019, ora 15.30”, se precizează în soluția pe scurt a instanței.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -O romanca a plecat la munca in afara tarii si si-a lasat fiicele in grija iubitului 2