O româncă din Italia și-a ucis fostul concubin, un avocat italian

1.257

Mioara Bascoveanu, în vârstă de 39 de ani și mamă a doi copii, este acuzată că și-a ucis fostul concubin în seara zilei de marți, 29 octombrie 2019, lovindu-l cu un cuțit în gât. Femeia a sunat apoi la 112, scrie presa italiană.

Din primele informații reiese că tragedia a avut loc în biroul bărbatului ucis, un avocat italian pe nume Giuseppe Cardoselli, în vârstă de 57 de ani. Biroul este situat pe via Ardeatina din localitatea Anzio, provincia Roma.

Mioara și Giuseppe aveu o fiică de 5 ani împreună, dar se pare că erau despărțiți de ceva timp, iar unii apropiați spun că femeia nu ar fi acceptat situația prea ușor. În jurul orei 19:00 de ieri seară, cei doi s-au întâlnit pentru a vorbi din nou despre relația lor, dar totul a luat o întorsătură dramatică.

În timpul unei discuții aprinse însă, Mioara a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbat în gât, acesta murit apoi din cauza sângerării masive. Femeia a sunat imediat la 112 și la fața locului a sosit o ambulanță, dar echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru a salva victima.

Mioara a fost arestată de carabinieri și urmează să fie interogată pentru a explica motivul pentru care a recurs la acest gest dramatic.

Sursa: roitalianul.ro

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise