luni, 13 iulie 2020

O tânără de 19 din Anglia s-a sinucis, de teama izolării de coronavirus. ”Ne va lipsi enorm”

Știrile zilei

Cum mai arată Alexandra Dinu la aproape 40 de ani. Fosta soție a lui Adi Mutu e mai frumoasă ca niciodată!

Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, se apropie de vârsta de 40 de ani, dar este mai...

Marcel Vela, decizie de ultimă oră: ”Astăzi voi semna ordinul”

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat că în cursul zilei de astăzi va semna ordinul de ministru prin...

Tataru, anunt important: In ce conditii intram in Starea de Urgenta

Nelu Tataru a spus in ce conditii ar putea sa intre Romania in starea de urgenta. Ne confruntam cu...

Virusul ucigaș din China continuă să facă victime! O tânără de 19 ani din Anglia și-a pus capăt zilelor, de teama izolării de coronavirus. Familia este devastată!

Noul coronavirus este de neoprit. Bilanțul persoanelor infectate crește de la o zi la alta, iar oamenii nu știu ce să mai facă pentru a fugi din fața virusului ucigaș din China care a pus stăpânire pe întreg globul.

”Nu voia să știe nimeni, dar acum a plecat”

Din cauza temerilor de a fi „blocată înăuntru”, Emily Owen, o tânără de 19 ani din Anglia și-a încheiat socotelile cu viața. Anunțul a fost făcut de către familia ei, care susține că adolescenta se confrunta cu un autism, ducând o luptă zilnică pentru a se potrivi și a se conforma cu normele sociale.

Părinți sunt devastați de durere, trăgând un semnal de alarmă pentru persoanele care se confruntă cu probleme de sănătate mintală în timpul pandemiei. În plus, Emily îi avertizase pe cei dragi cu câteva zile înainte de tragedie: „Mai multe persoane vor muri din cauza sinuciderii în timpul acestei pandemii”, susțin membrii familiei. Potrivit părinților, tânăra era foarte preocupată de coronavirus și de „impacturile izolării asupra sănătății mintale”.

Sora ei, Annabel Owen, în vârstă de 21 de ani, a postat un mesaj în mediul online, în care vorbește despre adolescentă, dar și despre cât de mândră este de ea și de toate realizările pe care le-a dobândit de-a lungul vieții.

”Emily era foarte preocupată de coronavirus, dar mai preocupată de impactul asupra izolației, asupra sănătății mintale și mai ales, frica de necunoscut. Suntem cu toții absolut devastați, dar și enorm de mândri de tot ce a realizat în viața ei. Atâția oameni ne-au trimis mesaje spunând cum i-a ajutat Emily prin momente grele ale lor. Pentru mulți oameni, Emily a fost o fată cu adevărat distractivă, energică, fericită, dar doar câțiva au fost conștienți de anii de lupte interioare pe care le-a avut. Puțini oameni știu, dar în urmă cu patru ani a fost diagnosticată cu autism și a avut o luptă zilnică pentru a se încadra și a se conforma normelor sociale. Nu voia să știe nimeni, dar acum a plecat.”, a scris ea.

A fost deschisă o strângere de fonduri în mediul online, suma depășind 2.400 de lire sterline, totul în memoria lui Emily.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -O tânără de 19 din Anglia s-a sinucis, de teama izolării de coronavirus. ”Ne va lipsi enorm” 1