O tânără de 22 de ani a murit la scurt timp după ce i-au apărut câteva vânătăi pe corp

O tanara mamica de 22 de ani a mers la doctor după ce a observat ca are câteva vânătăi ciudate. La o saptamana dupa, a decedat.

Sarah Armstrong nu isi putea explica vanataile aparute pe corp, asa ca a mers la doctor pentru a afla cauza lor. A fost diagnosticată cu leucemie mieloidă acută pe 24 ianuarie și a început imediat tratamentul chimioterapic pe 29 ianuarie, avand o gandire pozitiva. Dar, din pacate, pe 1 februarie a murit, lăsând in urma o fetiță de doi anisori fără mamă.


Te rugam sa apreciezi !

Sarah lucra ca asistenta medicala si ar fi observat vânătăile împreună cu simptome asemănătoare gripei, dar a presupus că a luat vreo bacterie de la spitalul în care lucra, potrivit spuselor apropiatilor sai, informeaza mirror.co.uk.

Leucemia mieloidă acută (AML) este un cancer al liniei mieloide de celule sanguine, caracterizat prin creșterea rapidă a celulelor anormale care se acumulează în măduva osoasă și în sânge și interferează cu celulele normale din sânge. Simptomele pot include senzație de oboseală, respirație scurtă, vânătăi insotite de sângerare ușoare și risc mare de infecție.

 

loading...