joi, 9 iulie 2020

O tânără de 22 de ani a murit la scurt timp după ce i-au apărut câteva vânătăi pe corp

Știrile zilei

O mutație a coronavirusului îl face de până la șase ori mai contagios. Infectează celulele mult mai ușor decât actualul virus (studiu)

Varianta coronavirusului cea mai răspândită în prezent prezintă o mutație care îl ajută să infecteze celulele mult mai ușor...

Cum să promovezi o afacere online?

Cine nu-și dorește să devină cunoscut pe internet? Cu atâtea tipuri de rețele sociale și puterea motoarelor de căutare...

Horoscop 1 iulie 2020. Zi excelentă pentru mai multe zodii

Horoscop Berbec Nativii zodiei Berbec se vor confrunta cu probleme de sănătate, însă nativii vor trece repede acest hop. Sfatul...

O tanara mamica de 22 de ani a mers la doctor după ce a observat ca are câteva vânătăi ciudate. La o saptamana dupa, a decedat.

Sarah Armstrong nu isi putea explica vanataile aparute pe corp, asa ca a mers la doctor pentru a afla cauza lor. A fost diagnosticată cu leucemie mieloidă acută pe 24 ianuarie și a început imediat tratamentul chimioterapic pe 29 ianuarie, avand o gandire pozitiva. Dar, din pacate, pe 1 februarie a murit, lăsând in urma o fetiță de doi anisori fără mamă.

Sarah lucra ca asistenta medicala si ar fi observat vânătăile împreună cu simptome asemănătoare gripei, dar a presupus că a luat vreo bacterie de la spitalul în care lucra, potrivit spuselor apropiatilor sai, informeaza mirror.co.uk.

Leucemia mieloidă acută (AML) este un cancer al liniei mieloide de celule sanguine, caracterizat prin creșterea rapidă a celulelor anormale care se acumulează în măduva osoasă și în sânge și interferează cu celulele normale din sânge. Simptomele pot include senzație de oboseală, respirație scurtă, vânătăi insotite de sângerare ușoare și risc mare de infecție.

 

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -O tânără de 22 de ani a murit la scurt timp după ce i-au apărut câteva vânătăi pe corp 1