18.3 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

O tânără din Bucureşti a vrut să ajute o bătrână dar a avut parte de surpriza vieţii. Întâmplarea a devenit virală pe reţelele de socializare

Întâmplare tragico-comică petrecută în Capitală. O tânără care a vrut să ajute o bătrână a avut parte de surpriza vieţii. Este vorba despre Elena, o femeie care locuieşte în cartierul Berceni, şi care zilele trecute a vrut să facă o faptă bună, respectiv să îi cumpere unei bătrâne mai multe felii de parizer dintr-un supermarket. Răspunsul bătrânicii a şocat-o pe tânără, ea dezvăluind întreaga întâmplare pe reţelele de socializare.

O tânără a vrut să ajute o bătrână dar a rămas şocată de reacţia femeii. Elena, o tânără care locuieşte în Berceni, în Capitală, a mers luni seara, la cumpărături, într-un supermarket şi credea că este martora unei situaţii emoţionante. Impresionată de faptul că o bătrână a cerut câteva felii subţiri de parizer, Elena s-a oferit să facă o faptă bună. I-a spus vânzătoarei să-i dea acesteia mai multe felii. Dar, ceea ce a urmat este de-a dreptul amuzant.

Elena a relatat întâmplarea pe Facebook, iar povestea a devenit virala şi care poate va determina alte persoane să analizeze mai bine situatiie care li se ivesc în cale. După ce tânăra i-a spus vânzătoarei să-i taie mai multe felii de parizer bătrânei, femeia i-a mulţumit amabil şi a precizat că ”pisica ei mănâncă doar proaspăt.”

„Nebunie la cumpărături pe seara într-un magazin, la vitrină de mezeluri coadă mare şi-n fata mea o bătrânică îi spune doamnei vânzătoare cu vocea tremurândă ,,3 feliuţe de parizer de pui,tăiate cel mai subţire vă rog” miloasa din fire îi adaug eu ,,puneţi 500gr plătesc eu” bătrână m-a privit spunând ,,mulţumesc dar pisica mea mănâncă doar proaspăt”. Am crezut că leşin” a fost mesajul postat de Elena, tânăra din Berceni care a vrut să facă o faptă bună.

Mii de internauţi s-au amuzat pe seama acestui subiect şi l-au distribuit mai departe.

„Vrem opt felii de parizer subţiri, pentru Crăciun!”
La sfârşitul anului trecut, o româncă a scris pe Facebook o poveste care a înduioşat internauţii. Povestea a devenit virală pe reţeaua de socializare, mii de romanii fiind de-a dreptul impresionaţi de drama unei fetiţe a cărei mamă nu îşi permite să îi cumpere câteva dulciuri de Crăciun. Nu puţini au fost cei care au recunoscut că au plâns. Protagonista, o nemţeanca, a făcut un gest demn de admirat: i-a cumpărat copilei ce voia de pe rafturi, însă micuţa trăieşte tot în sărăcie.

Aseară (19 dec – n.r.), am trăit una dintre cele mai dureroase experiențe ale vieții mele. Eram în market-ul de cartier, unde stand-ul de brânzeturi este lângă cel de dulciuri. Mă uitam la o rotită de cașcaval. Am auzit discuția:

„- Te rog, mamă, voi fi bună și cuminte. Te rog!
-Nu avem bani, ăștia sunt! Dacă îți iau bomboanele astea, nu mai avem bani de pâine.”
Instinctiv am întors capul.

O femeie simplă, îmbrăcată sărăcăcios, dar curăț, cu o puștoaică blondă, cu ochi mari albaștri.
„- Te rog,ai promis că anul asta va veni Moșul și ne va aduce bunătăți….”

Stăteam înlemnită, cu rotiță de cașcaval în mână. Citeste aici intreaga poveste cu feliile de parizer

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate