marți, 14 iulie 2020

O tânără însărcinată a murit în ziua nunții, exact când mirele o aștepta la altar

Știrile zilei

Tatăl lui Mihai Tudose a decedat! Era infectat cu COVID-19

Tatăl lui Mihai Tudose, Constantin Tudose, diagnosticat cu coronavirus, a murit în această dimineață, a informat publicația locală Obiectiv...

Cum mai arată Alexandra Dinu la aproape 40 de ani. Fosta soție a lui Adi Mutu e mai frumoasă ca niciodată!

Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, se apropie de vârsta de 40 de ani, dar este mai...

Marcel Vela, decizie de ultimă oră: ”Astăzi voi semna ordinul”

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat că în cursul zilei de astăzi va semna ordinul de ministru prin...

Brazilianca Jessica Guedes, in varsta de de 30 de ani, era însărcinată în șase luni și se pregătea de cea mai frumoasă zi a vieții ei: nunta.

In mod neasteptat, i s-a făcut rău chiar în limuzina care o ducea spre biserică, potrivit Mirror. Familia tinerei credea că aceasta avea emoții și suferea de anxietate din cauza ceremoniei care urma, precizand că Jessica avusese amețeli și dureri în zona gâtului. Dar, de fapt, viitoarea mireasa era afectată de pre-eclampsie, o condiție posibil mortală, care afectează femeile gravide.

Logodnicul ei, un pompierul Flavio Goncalvez, o astepta pe Jessica la altar, fără macar a banui că viitoarea lui soție era transportata de urgență la spital, după ce suferise un AVC (accident vascular cerebral). Medicii au efectuat o operatie de cezariană ce i-a salvat nou-nascuta. Potrivit raportului oficial al doctorilor, accidentul vascular cerebral al Jessicai a fost urmarea pre-eclampsiei și a unei sângerări interne.

„Eram îngrijorat pentru că o așteptam la altar și îi lua foarte mult să apară. Un văr de-ai ei a alergat pe covor și mi-a spus că a leșinat”, a spus logodnicul decedatei.

Sursa:spynews

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -O tânără însărcinată a murit în ziua nunții, exact când mirele o aștepta la altar 2