O tânără însărcinată a murit în ziua nunții, exact când mirele o aștepta la altar

Brazilianca Jessica Guedes, in varsta de de 30 de ani, era însărcinată în șase luni și se pregătea de cea mai frumoasă zi a vieții ei: nunta.

In mod neasteptat, i s-a făcut rău chiar în limuzina care o ducea spre biserică, potrivit Mirror. Familia tinerei credea că aceasta avea emoții și suferea de anxietate din cauza ceremoniei care urma, precizand că Jessica avusese amețeli și dureri în zona gâtului. Dar, de fapt, viitoarea mireasa era afectată de pre-eclampsie, o condiție posibil mortală, care afectează femeile gravide.


Te rugam sa apreciezi !

Logodnicul ei, un pompierul Flavio Goncalvez, o astepta pe Jessica la altar, fără macar a banui că viitoarea lui soție era transportata de urgență la spital, după ce suferise un AVC (accident vascular cerebral). Medicii au efectuat o operatie de cezariană ce i-a salvat nou-nascuta. Potrivit raportului oficial al doctorilor, accidentul vascular cerebral al Jessicai a fost urmarea pre-eclampsiei și a unei sângerări interne.

„Eram îngrijorat pentru că o așteptam la altar și îi lua foarte mult să apară. Un văr de-ai ei a alergat pe covor și mi-a spus că a leșinat”, a spus logodnicul decedatei.

Sursa:spynews

loading...