miercuri, 23 septembrie 2020

O țară a decretat izolare totală. Câte cazuri a înregistrat dintr-o dată

Știrile zilei

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Cel mai toxic aliment din lume. Romanii il consuma ca pe o delicatesa

Cel mai toxic aliment din lume. Multi fug de el, dar la noi este consumat precum o delicatesa, Romanii...

ULTIMĂ ORĂ: Creștere URIAȘĂ a numărului de cazuri de coronavirus în România. Cifrele au EXPLODAT în ultimele 24 de ore!!

Coronavirus România, bilanț 22 septembrie. Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 114.648 de cazuri de...

O țară a fost învinsă de coronavirus și a declarat stare de izolare totală pentru mai mult de 14 zile, în contextul în care numărul de cazuri de infectare cu coronavirus a atins un nou record.

Izolare totală în Liban din cauza crizei sanitare
Autoritățile din Liban au decretat starea de izolare totală marți, după creșterea alarmantă a infectărilor cu COVID-19.

După 9.337 de cazuri și 105 decese, guvernul din Liban a decis că este momentul să revină la starea de urgență zilnică. Astfel, între orele 18 seara și 6 dimineața, toți cetățenii vor fi izolați, potrivit legii. Măsura va fi aplicată de vineri, până pe data de 7 septembrie, începând cu data de 21 august.

Măsura a fost aplicată din cauza numărului mare de cazuri de îmbolnăvire, dar și pentru prevenirea altor infectări în masă, mai ales în contextul exploziei de acum două săptămâni, din 4 august, care a lăsat țara în paragină.

Tiffany Haddish And Common Are Officially A Couple

Cartierele de sinistrați vor fi exceptate de la această măsură, au anunțat autoritățile libaneze.

Criză totală în Liban: Explozie, coronavirus, criză economică
Potrivit unui anunț al fostului ministru al Sănătății, doar unele cartiere vor fi izolate.

„Unele cartiere vor fi izolate, e o posibilitate să izolăm anumite zone, pentru că în ultimele două săptămâni, s-a înregistrat multe cazuri de coronavirus şi a atins apogeul. Prin urmare, acest anunţ, şi acest sunet de clopoţel atrag atenţia că e de ajuns cu neglijenţa, trebuie să ne asumăm responsabilităţile”, a explicat Hamad Hassan, fostul ministru al Sănătăţii.

Întregul guvern libanez a demisionat după ce pe 4 august a avut loc o explozie devastatoare într-un port, ce a ucis mii de oameni și a rănit la fel de mulți.

Luni, autoritățile din Liban au descopeirt încă 180 de morți printre dărâmături, iar operațiunile de salvare sunt încă în toi, chiar și la 15 zile de la cele două explozii. Totuși, nici până la această dată nu se știe cine se face vinovat de cele două explozii care au distrus mai multe cartiere din Liban, iar cercetările continuă.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă