18 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

O vedetă de televiziune s-a sinucis la doar 28 de ani. Controverse uriaşe, mama ei spune că a fost omorâtă de soţ

V. J. Chitra, vedetă de televiziune, a fost găsită spânzurată în camera de hotel. Cauza decesului său a fost pusă de mulţi sub semnul întrebării până la momentul autopsiei, din cauza rănilor şi zgârieturilor de pe obraji.

Legiştii au certificat însă că V.J. Chitra s-a sinucis, iar urmele de pe faţa sa şi le-a făcut singură cu unghiile, în clipele de agonie. În ciuda evidenţelor, familia şi prietenii spun că tânăra a fost omorâtă, ea neavând niciun motiv să-şi pună capăt zilelor, mai ales că se afla în vârful carierei.

După ce a terminat filmarea în jurul orei 2.30 noapte, vedeta de televiziune s-a întors la hotel şi i-a spus logodnicului său că vrea să facă un duş. Când acesta a observat că a trecut prea mult timp, iar Chitra nu mai dă niciun semn, ea a deschis uşa camerei cu ajutorul personalului hotelului şi a găsit-o pe vedetă atârnând de ventilatorul din tavan.

În schimb, mama fetei, care spune că a vorbit cu ea cu câteva ore înainte de incident este convinsă că sinuciderea este o înscenare pusă la cale de soţului lui V.J., acesta fiind de fapt cel care a ucis-o. Cei doi s-au logodit în luna august, după cum scrie India Today. În urmă cu două luni s-au căsătrorit civil, iar pentru luna ianuarie aveau programată nunta, în stil tradiţional. Soţul lui V.J. este un afacerist din Chennai.

Chitra a fost din 2013 prezentatoare la canalele tamil Makkal TV and Jaya TV. Ea a devenit populară ca urmare a show-ului de comedie Chinna Papa Periya Paapa.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate