sâmbătă, 19 septembrie 2020

Oana Pellea, criticată dur după comentariile postate după decesul Cristinei Țopescu: „Ești o greșeală genetică a marelui actor”

Știrile zilei

Ardeiul iute poate salva mii de vieti intr-un minut!

Doi medici foarte buni naturisti, Doctor John Christopher si Doctor Richard Schulze, vorbesc de foarte mult timp despre beneficiile...

A înfipt furculiţe de plastic în grădină! Motivul, GENIAL

Grădinăritul este una dintre cele mai eficiente terapii pentru stres. În plus, petreci mai mult timp printre plante.Dacă locuieşti...

Familia unui preot din Brașov, decimată de coronavirus

Temutul coronavirus a făcut trei victime într-o familie din Brașov: un preot, soția acestuia și unul dintre fiii lor...

Oana Pellea a aflat pe pielea ei cum poate arăta cruzimea unor oameni de pe internet. După ce a postat un mesaj despre moartea Cristinei Țopescu, actrița a fost înjurată și atacată de un internaut care i-a scris câteva cuvinte extrem de dure. După moartea Cristinei Țopescu, Oana Pellea a scris un mesaj legat de acest subiect. Actrița și-a arătat „disprețul” față de cei care „comentează ca subiect de cancan plecarea Cristinei Țopescu” și a clasificat fapta ca fiind „oribilă”. Tot în mesajul ei, Oana Pellea a mai scris că o astfel de atitude i-a dat dreptate Cristinei Țopescu și alegerii ei de a „iubii câinii mai degrabă decât oamenii”.

Nu a durat mult timp până să apară reacțiile, unele dintre ele fiind chiar foarte negative. A început un val de înjurii și chiar amenințări, iar unul dintre mesaje l-a făcut chiar actrița public.

„Eh am primit și acest drăgălaș mesaj: « Ești o greșeală genetică a marelui actor. Nici în fața morții nu ai pic de bun simț. Ești o mare javră, dacă te-ar lua dracu ar fi o mare victorie a acestui popor. Îți doresc din toată ființa mea să ai parte de un sfârșit cât mai neplăcut și cât mai curând. Doar pământul o să-ți închidă botul ăla spurcat și plin de venin»”, a transmis Oana Pellea, pe Facebook.

Însă, din fericire, a primit și numeroase mesaje „de iubire” și de susținere de la admiratori.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă