16.4 C
București
vineri, 7 mai 2021

Oana Roman a fost înșelată. Primele declarații ale vedetei: ”I-am prins. Era prietena mea”

Vedeta a trecut prin multe experiențe de-a lungul timpului și nu poate uita nicio secundă cum a fost trădată de prietena ei. Oana Roman a fost înșelată de Cornel Păsat cu femeia cu care astăzi are o familie.

Oana Roman a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a intrat într-un joc picant. Vedeta primea întrebări, iar dacă nu voia să răspundă la ele trebuia să mănânce sos foarte picant. Întrebările nu sunt deloc ușoare, iar multe vedete se abțin să răspundă.

Una dintre întrebările primite de Oana Roman a fost legată de cea mai mare dezamăgire pe care a suferit-o din cauza lui Cornel Păsat. Oana Roman a fost înșelată de coregraf atunci când se aștepta cel mai puțin.

M-a înșelat. I-am prins. Era prietena mea și stătea cu noi în casă. Era prietena noastră. A venit din provincie și am ajutat-o. I-am dat haine, i-am dat bani și am ținut-o la mine acasă. Sunt și azi împreună. Nu i-am prins în fapt. Am aflat că vrea să ne despărțim ca să fie cu ea.

Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei
Vedeta s-a despărțit de bărbatul cu care o fetiță, iar motivul care a dus la separare a fost legat de neînțelegerile care au apărut între ei în ultima perioadă. Mulți credeau că Oana Roman a fost înșelată de Marius Elisei, dar vedeta nu a făcut declarații despre acest subiect.

Am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai funcționează ca și cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu știu dacă pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Relația noastră ca și cuplu nu mai funcționează bine de ceva vreme, dar relația noastră ca părinți trebuie să rămână impecabilă. Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu între noi. Acum amândoi știm că această separare este unica soluție.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate