12.2 C
București
vineri, 7 mai 2021

Oana Roman, atac la adresa lui Marius după ce s-a cuplat cu altă femeie. „Frustrat! Acum va avea ocazia să-şi facă alt copil”

Oana Roman a lansat un atac la adresa lui Marius după ce s-a cuplat cu altă femeie. Vedeta nu mai poate rămâne însărcinată şi, spune ea, asta era cea mai mare frustare a soţului ei care îşi mai dorea un copil. În aceste momente grele, Oana a mai declarat că în sfârşit Marius Elisei va avea ocazia să mai facă un copil cu noua sa cucerire.

Oana Roman şi Marius Elisei au pus punct relaţiei dintre ei şi cât de curând va începe şi divorţul. Şi, chiar dacă Oana da dovadă de curaj şi putere, există ceva în sufletul ei care nu-i da pace. Vedetă nu mai poate rămâne însărcinată şi, spune ea, asta era cea mai mare frustrare a lui Marius.

Când se gândeşte la trecut şi la tot ce a însemnat Marius Elisei în viaţa ei, Oanei Roman îi apăr lacrimi pe faţă. Pe lângă momentele de fericire pe care le-a trăit alături de el, vedetă a simţit cel mai de preţ sentiment, acela de a fi mama. Cu toate acestea, e bine ştiut că sarcina pe care Oana Roman a avut-o nu i-a adus doar bucurie, ci şi probleme de sănătate. Şi, chiar dacă le-a depăşit, Oana Roman nu va mai putea fi mama pentru a doua oară. Nu a fost deloc uşor, dar s-a obişnuit cu acest gând, în schimb, Marius nu a putut suporta ca va avea doar un singur copil.

” Eu nu mai am voie să fac un copil. Din cauza operaţiei pe care o am, e imposibil. Mi-aş mai fi dorit unul, mai ales că Izabela este un copil atât de cuminte. Dar, doctorul mi-a zis foarte clar că nu se mai poate. Şi am uitat… spre frustrarea lui Marius, care îşi mai doreşte un copil şi acum va avea ocazia să şi-l facă”, a spus Oana Roman, cu un zâmbet amar pe chip, în emisiunea” Trăiri alături de Andreea Mantea”.

Oana Roman şi Marius Elisei şi-au spus adio înainte de sărbători
Motivele despărţirii dintre Oana şi Marius rămân în continuare neştiute, dar un lucru e cert, vedetă a tras cu dinţii ca acest mariaj să nu se termine.

„Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorinţa mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înţeles că nu se mai poate merge mai departe şi o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieţii profesionale cât şi personale. Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am şi să-mi văd de viaţa mea”, a spus Oana Roman, într-una din primele sale declaraţii despre despărţirea de Marius Elisei.

Chiar dacă motivul despărţirii rămâne în continuare un mister, totuşi surse din apropierea cuplului au dezvăluit că Oana Roman a fost lăsată pentru altă femeie.

„El are o nouă relaţie şi este cam îndrăgostit. Nouă iubita este înstărită. A cunoscut-o pe social media şi au discutat o lună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius şi-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru. A văzut şi ea că soţul ei este din ce în ce mai absent. Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc”, au declarat apropiaţi ai fiicei lui Petre Roman, pentru impact.ro.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate