9.5 C
București
luni, 10 mai 2021

Oana Roman, momente dificile: „Nu știu de ce și mai ales cum”

Oana Roman nu a avut parte de un început de an tocmai bun. A trecut printr-o perioadă dificilă din cauza despărțirii de Marius Elisei, însă acum lucrurile s-au mai așezat și este timpul pentru o vacanță departe de toate problemele de acasă.

Fosta parteneră a lui Marius Elisei a trecut prin momente dificile, pe lângă despărțire, problemele de sănătate ale mamei sale, aceasta a trebuit să înfrunte și un val de critici venit în mediul online. Însă pare că a rezistat cu brio, dar acum are nevoie de o vacanță pentru a se deconecta de tot și pentru a își încărca bateriile.

Așa că, Oana Roman și-a anunțat fanii că va pleca într-o bine meritată vacanță, undeva „la căldură” și nu va merge singură. Se pare că o să o însoțească o bună prietenă. Așadar, Oana are nevoie de câteva momente de singurătate și nu o ia cu ea nici pe micuța Iza, care probabil în tot acest timp va rămâne în grija tatălui său.

Oana Roman, ținta hackerilor
În ultima perioadă Oana Roman se confrunt tot mai mult cu tot felul de comentarii și remarci negative la adresa ei. Vedeta a fost bombardată de critici și cuvinte răutăcioase, însă acum totul a ajuns la alt nivel. Oana Roman a fost ținta hackerilor, care s-au amuzat pe seama sa. Contul de Netflix al Oanei Roman a fost spart, iar făptașul a ținut să facă unele modificări.

„Azi, la un moment dat, cineva mi-a spart contul de Netflix. Nu știu de ce și mai ales cum. A schimbat profilurile, a pus alte nume și niște poze. Profilurile se numeau: Oana Scroafa, Marius Roman și Felie de Pizza. Este cumva evident din ce zonă vin astfel de lucruri. Vă întreb: e clar că ai probleme mentale care necesită îngrijire de specialitate, dacă îți trece prin cap să faci așa ceva?”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate