8.9 C
București
vineri, 5 martie 2021

Oana Roman, terapie de cuplu pentru a-și salva căsnicia

Acum câteva luni a declarat că relația dintre ea și tatăl copilului ei, Marius Elisei, nu mai merge. Cu toate acestea, Oana Roman a decis să facă un sacrificiu de dragul fiicei lor, Izabela. Cei doi părinți se pare că merg la terapie în cuplu pentru a remedia problemele dintre ei.

S-au despărțit înainte de sărbători, dar Crăciunul l-au sarbatorit împreună, iar în prezent Oana și Marius vor să fie uniti pentru fiica lor. Au mers în vacanță, în Italia, împreună cu fiica lor, pentru a lasa loc reconcilierii și pentru a păstra o relație decentă si civilizata.

„Eu și cu Marius continuăm să fim o familie pentru că și el și-a dorit lucrul ăsta. Ne-am dorit amândoi… Nu este o rușine să mergi la terapie de cuplu”, a spus Oana Roman.

Iata de spunea Oana inainte de Crăciun:

„S-au întâmplat multe lucruri și nu suntem mereu caractere compatibile, în sensul că eu sunt mai vulcanică, dar pe el îl afectează. S-a ajuns într-un punct în care efectiv lucrurile nu mai funcționau între noi, nu era ok pentru mine, pentru Izabela. Nu s-a pus problema despre o altă femeie, dar nici despre un alt bărbat. Nu mai funcționau lucrurile, a fost o chestie asumată și discutată. Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat. Între timp au venit sărbătorile și Izabela nu merita să stea cu părinții separați”.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate