vineri, 25 septembrie 2020

Oana Roman, terapie de cuplu pentru a-și salva căsnicia

Știrile zilei

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice de către Alexandru Cumpănașu. Acesta a venit cu noi...

Strigătul de ajutor al lui Mihăiță, băiețelul orfan care vrea să zboare: „Vrea să fie un copil normal”

Micuțul în vârstă de șase ani își dorește să fie ca un copil normal, să poată merge și alerga,...

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Acum câteva luni a declarat că relația dintre ea și tatăl copilului ei, Marius Elisei, nu mai merge. Cu toate acestea, Oana Roman a decis să facă un sacrificiu de dragul fiicei lor, Izabela. Cei doi părinți se pare că merg la terapie în cuplu pentru a remedia problemele dintre ei.

S-au despărțit înainte de sărbători, dar Crăciunul l-au sarbatorit împreună, iar în prezent Oana și Marius vor să fie uniti pentru fiica lor. Au mers în vacanță, în Italia, împreună cu fiica lor, pentru a lasa loc reconcilierii și pentru a păstra o relație decentă si civilizata.

„Eu și cu Marius continuăm să fim o familie pentru că și el și-a dorit lucrul ăsta. Ne-am dorit amândoi… Nu este o rușine să mergi la terapie de cuplu”, a spus Oana Roman.

Iata de spunea Oana inainte de Crăciun:

„S-au întâmplat multe lucruri și nu suntem mereu caractere compatibile, în sensul că eu sunt mai vulcanică, dar pe el îl afectează. S-a ajuns într-un punct în care efectiv lucrurile nu mai funcționau între noi, nu era ok pentru mine, pentru Izabela. Nu s-a pus problema despre o altă femeie, dar nici despre un alt bărbat. Nu mai funcționau lucrurile, a fost o chestie asumată și discutată. Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat. Între timp au venit sărbătorile și Izabela nu merita să stea cu părinții separați”.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă