Oana Roman, terapie de cuplu pentru a-și salva căsnicia

Știrile zilei

Florin Dumitrescu A SLĂBIT 10 kg în doar o lună. Dieta ŞOC cu care mergi LA SIGUR

Florin Dumitrescu s-a ambiționat după ce Cătălin Scărlătescu a dat jos 30 kilograme și a reușit, în numai o...

Bill Gates vorbește despre un scenariu optimist în legătură cu pandemia de COVID-19. Când am putea să scăpăm de virus?

Bill Gates este cel care a finanțat dezvoltarea unui vaccin, pentru a pune capăt pandemiei de coronavirus.Conform informațiilor pe...

Starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a agravat? Cu ce se confruntă fostul edil: „Nu a mai putut să se interneze în spital”

Oana Lis și-a îngrijorat fanii după ce a postat un mesaj controversat pe rețelele de socializare. Recent, vedeta a...

Acum câteva luni a declarat că relația dintre ea și tatăl copilului ei, Marius Elisei, nu mai merge. Cu toate acestea, Oana Roman a decis să facă un sacrificiu de dragul fiicei lor, Izabela. Cei doi părinți se pare că merg la terapie în cuplu pentru a remedia problemele dintre ei.

S-au despărțit înainte de sărbători, dar Crăciunul l-au sarbatorit împreună, iar în prezent Oana și Marius vor să fie uniti pentru fiica lor. Au mers în vacanță, în Italia, împreună cu fiica lor, pentru a lasa loc reconcilierii și pentru a păstra o relație decentă si civilizata.

„Eu și cu Marius continuăm să fim o familie pentru că și el și-a dorit lucrul ăsta. Ne-am dorit amândoi… Nu este o rușine să mergi la terapie de cuplu”, a spus Oana Roman.

Iata de spunea Oana inainte de Crăciun:

„S-au întâmplat multe lucruri și nu suntem mereu caractere compatibile, în sensul că eu sunt mai vulcanică, dar pe el îl afectează. S-a ajuns într-un punct în care efectiv lucrurile nu mai funcționau între noi, nu era ok pentru mine, pentru Izabela. Nu s-a pus problema despre o altă femeie, dar nici despre un alt bărbat. Nu mai funcționau lucrurile, a fost o chestie asumată și discutată. Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat. Între timp au venit sărbătorile și Izabela nu merita să stea cu părinții separați”.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă