9 C
București
duminică, 18 aprilie 2021

Oana Zăvoranu, nou atac la adresa Oanei Roman: „Au văzut că ești tu și au fugit de frică să nu-i mănânci”

Oana Zăvoranu nu ratează nicio ocazie să se ia de Oana Roman, așa că o face constant! De această dată, bruneta a atacat-o pe „Peppa”, așa cum îi place să îi spună, mărturisind că a dormit „în fund”, pentru a nu strica machiajul pe care l-a avut cu o seară în urmă, la o emisiune.

Oana Zăvoranu a luat-o la „boabe mărunte” din nou pe Oana Roman. După ce a primit în privat, de la un internaut, un mesaj în care i se spune că Oana Roman are și astăzi același machiaj pe care l-a purtat aseară, la Antena Stars, diva a ironizat-o din nou, pe Instagramul său.

Cât timp păstrezi machiajul de la o emisiune? Cât ține și el săracul…hai că acum de când cu mine și colac peste pupăză cu bichonul Pepiță e posibil să te mai cheme și trebuie să fii pregătită, în caz că… Dar tu dormi în fund, nu? Ca să nu se strice?” a scris Oana Zăvoranu, pe Instagramul său.

O nouă ironie la adresa Oanei Roman
Dar bruneta nu s-a oprit aici! După ce Oana Roman a postat pe contul ei de Instagram un story în care conduce și este singură pe stradă, Oana Zăvoranu a ironizat-o din nou.

„Nimeni pe stradă. Foarte ciudat sentiment…” a scris Oana Roman, în postarea sa. Oana Zăvoranu a reacționat imediat: „Nu e ciudat…pur și simplu au văzut că ești tu și au fugit de frică să nu-i mănânci” a spus și Oana Zăvoranu.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate