22.6 C
București
joi, 6 mai 2021

Oana Zăvoranu, război cu Andreea Bănică: „E deșteaptă cât o roșie”

Oana Zăvoranu îi „distruge” speranțele Andreei Bănică de a-și vedea visul cu ochii, Acela de a-și deschide un hotel la malul mării. Oana zăvoranu o critică dur pe cântăreață și o consideră o „mocangistă”.

Oana zăvoranu a vorbit în ultima sa emisiune de pe YouTube despre artista Andreea Bănică. Actrița spune despre ea că face reclamă la orice, doar de dragul de a face bani și, eventual, să-și deschidă afaceri mari de pe urma urmăritorilor ei.

”Scopul acestei emisiuni este să vă deșteptăm. Să nu vă mai prostească lumea. Aceste influencerițe care vă bagă toate mocangelile. Azi vă prezentăm pe Bălănel, un animal domestic, care stă pe lângă casele noastre, este prin pom, e în magazine, sub orice veioze.

Este la intrare, la interfon, este peste tot. Bălănel este și în conserve la măsline. Bălănel e acolo și când deschidem un borcan de bulion. Bălănel vrea să-și facă hotelul la mare și mocangește peste tot, vrea și ea gresie, marmură, piatră naturală.”, și-a început clipul Oana Zăvoranu.

Andreea Bănică speră să deschidă, în acest an, la Eforie, un hotel.

“Abia aştept să mă implic, mai merg şi acum pe acolo, dar încă mai sunt lucruri de făcut la construcţie. Avem multe de făcut, trebuie să-i alegem un nume, să facem panou mare cu deschiderea…

Mai este ceva până când vom deschide oficial şi îmi doresc să fie ceva de clasă, de top, cine vine la noi să aibă ce să povestească. Eu mă bucur că au început să se mişte cât de cât concertele, am avut unul în weekend şi vor mai fi”, declara Andreea Bănică.

De la acest vis nevinovat al cântăreței, Oana Zăvoranu a „erupt” precum un vulcan.

”Ăștia așa își fac așa case, milogul SRL. Nu am, dă-mi și mie și hop îl vezi cu hotel și vilă. Toate astea sunt făcute cu măsline, bulion și chestii d-astea. Sărăcio, în halul ăsta, săracoooo, oarba după tine. Ea vrea să-și facă hotel, mai dați cu măsline și bulion.

Este epopeică. Reclama care a sfidat orice regulă de bun-simț este cu bulionul lângă brad. Nu am văzut așa ceva în viața mea. Și ăia au zis să-și pună și rochie roșie.”, și-a continuat cometariile bruneta.

”E deșteaptă cât o roșie. Și i-au pus navetele de roșii și s-a așezat acolo. Bălănel este fascinată de acidul hialuronic. Este o invenție extraordinară, dar nu în exces. Ce mai avem să ne umfle buzițele, năsucul. Ea e umflată peste tot. Când are sprâncene, când nu are sprâncene.

Toate buzatele astea trebuie să facă concurs și să le faceți cât alea de desfundat chiuveta. Tu i-ai dat cățelului bube. Nu ți-e rușine să dai vina pe câine? Logic că de la câte d-alea ți-ai dat pe gură ți-au ieșit reacții adverse. Nu mai pupa cățeii și pisicile că le dai bube.”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate