Oare functioneaza? Cum tratezi gripa cu bicarbonat de sodiu in trei zile

Cum tratezi gripa cu bicarbonat de sodiu in trei zile. Gripa pare sa-i afecteze pe romani in aceasta perioada si chiar s-au inregistrat cinci decese pe fondul acesteia. Bicarbonatul de sodiu este un ingredient utilizat nu doar in consmetica sau diete, ci si in tratarea anumitor afectiuni. Iata cum il poti folosi pentru a preveni sau a trata gripa sau raceala.

Cum tratezi gripa cu bicarbonat de sodiu in trei zile
Bicarbonatul de sodiu este utilizat in diete, in curatarea casei, in masti faciale, dar si in sanatate. Gripa, raceala, tusea isi pot gasi in bicarbonatul de sodiu un adevarat inamic. Iata cum sa il folosesti pentru a trece cu bine sezonul rece, cand gripa este ”in floare”.

Poti trata gripa cu bicarbonat de sodiu in trei zile. Modalitatea este usoara, trebuie doar sa amestecati ingredientul cu apa rece si sa consumati preparatul.
Bicarbonatul de sodiu trateaza gripa deoarece echilibreaza nivelul ph-ului corpului, facandu-l alcalin. Astfel, virusurile sunt neutralizate. Tehnica de tratament cu bicarbonat de sodiu este rapida si se desfasoara pe un interval de trei zile.

Cum tratezi gripa cu bicarbonat de sodiu in trei zile. Ziua 1
Dizolvati trei lingurite de bicarbonat de sodiu intr-un pahar cu 300 ml de apa rece. Preperatul se va administra bolnavului pe parcursul unei zile.

Cum tratezi gripa cu bicarbonat de sodiu in trei zile. Ziua 2
Dizolvati doua lingurite de bicarbonat de sodiu in 300 mil de apa rece si administrati lichidul persoanei in cauza.

Cum tratezi gripa cu bicarbonat de sodiu in trei zile. Ziua 3
Dizolvati o lingurita de bicarbonat de sodiu intr-un pahar cu apa rece (300 de ml), aceasta fiind ultima etapa.

Cum tratezi gripa cu bicarbonat de sodiu in trei zile. Indicatii
Administrati preparatul in doua parti, jumatate dimineata, si cealalta jumatate, seara.  Daca gripa/raceala nu a trecut, continuati cu administrarea unei lingurite de bicarbonat dizolvata intr-un pahar de 200 de ml de apa rece, pana cand raceala a disparut complet. Cei care au probleme

 » Sursa: culinar.bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !