17.9 C
București
joi, 6 mai 2021

Obiecte care atrag ghinion în locuință, de care trebuie să scapi neapărat. Care sunt cele care aduc noroc • Buna Ziua Iasi

Fie că sunt superstiții ori chiar există un sâmbure de adevăr, se crede că unele obiecte atrag ghinion și nu trebuie păstrate în locuință. Și aceasta deoarece în cămin trebuie să existe o anumită ordine și un echilibru, pentru a putea trăi în armonie. Mai mult, niciun obiect nu ar trebui pus la întâmplare în casă, iar haosul ne-ar putea face mult rău.

Vă simţiţi uneori lipsiți de energie cu toate că analizele arată că sunteţi sănătoşi? Sau vă merge rău la serviciu, viața sentimentală a început să scârție şi nu aveţi chef de absolut nimic? Ei bine, în acest caz s-ar putea să aveţi nevoie de o schimbare în… geografia locuinţei. Și să știți că nu este o glumă…

Se spune despre unele obiectele, pe care le avem în casă, că au capacitatea de a „fura” din energia celor care locuiesc în ea. Mai mult, în unele cazuri, aceste lucruri sunt asemenea unui magnet care atrage ghinionul în respectiva locuință.

Ca să ne simţim bine în casă, ne trebuie o atmosferă caldă, cu un farmec aparte. Iar aceasta poate fi obținută cu puţină imaginaţie şi gust pentru frumos. De asemenea, ordinea este foarte importantă în această privință și nu în ultimul rând nu ar trebui să păstrați chiar orice în casă. Iată câteva dintre aceste lucruri la care să renunțați.

În primul rând, nu ar trebui să dețineți tablouri sau fotografii violente și cu calamități naturale deoarece atrag energii negative în casă. Mai mult, scăpați de toate obiectele desperecheate, fie că vorbim de șosete, pantofi ori toate obiectele fără pereche. De asemenea, nu este indicat să aveți obiecte decorative care au rămas fără viață (animale împăiate, flori uscate etc.).

Nici sticla sau vesela sparte nu au ce căuta în locuință – și ne referim la geamuri și oglinzi sparte sau crăpate, respectiv farfurii ori căni ciobite aduc ghinion. Totodată, e bine să scăpați de ceasurile defecte în cazul în care nu aveți de gând să le reparați, deoarece prezența lor este un semn rău.

Nu în ultimul rând, nu mai păstrați fel de fel de hârtiuțe în portofel, fie că e vorba de bonuri, etichete ori bilete de transport. Același lucru trebuie făcut și cu lucrurile de care nu te-ai folosit de mult, care atrag după sine o blocare a evoluției din casa ta.

Ce aduce noroc și bunăstare în casă
O potcoavă atârnată deasupra uşii de la intrare, cu braţele în sus, ne asigură că norocul rămâne în casă. Dacă ai găsi-o undeva, pe câmp, e şi mai bine! Ea te va apăra de rele. De asemenea, obiectele dintr-un apartament trebuie aranjate în aşa fel încât proprietarii să aibă succes în carieră, sănătate, finanțe și dragoste.

Pentru linişte, succes şi armonie în familie, mobila trebuie să fie nouă şi pusă într-un mod anume. Animalele sunt, de asemenea, binevenite: un acvariu cu peşti, o pisicuţă sănătoasă ori un papagal. Pentru a preveni „scurgerea” de bani din locuință, specialiştii recomandă „corectarea” cu clopoţei de vânt sau tuburi (şase la număr). De asemenea, puteți amplasa pe pereți nişte tablouri mai mult late decât înalte. Așadar, pentru liniștea ta ai grijă la acele obiecte care atrag ghinion în locuință…

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate