Dragostea este un sentiment extraordinar, iar micile gesturi făcute pentru persoanele care ne sunt suflete pereche reprezintă mereu un prilej de bucurie imensă. Atunci când în viaţa noastră există o persoană dragă care ne luminează zilele, suntem mult mai fericiţi, mai optimişti şi de ce nu, mai creativi.

În filmuleţul de faţă avem ocazia să ascultăm o melodie superbă, care deşi a fost lansată cu mulţi ani în urmă, încă are un mare impact asupra oamenilor. Interpretul Christopher John Davison, cunoscut de publicul larg sub numele de scenă Chris De Burg, este un celebru cântăreţ şi instrumentist, care s-a remarcat îndeosebi prin piesele sale de mare sensibilitate. Artistul irlandez şi-a câştigat popularitatea în rândul fanilor din întreaga lume datorită capacităţii sale ieşite din comun de a transmite o emoţie intensă prin baladele sale originale şi pline de mister.

Lansat în 1986, cântecul „Lady în Red” a fost inclus pe albumul „Into the Light”, devenind cel mai popular şi totodată şi cel mai bine vândut single al lui De Burg. Peste 45 de milioane de discuri au purtat-o pe „Doamna în roşu” spre inimile romanticilor din întreaga lume. Această piesă este una de suflet pentru îndrăgitul cântăreţ, reprezentând mult mai mult decât o compoziţie minunată.

Doamna în roşu din această melodie nu este nimeni alta decât cea mai mare dragoste a artistului. Rememorând momentele frumoase, el a compus această melodie cu gândul la prima întâlnire cu Diane Davison, cea care i-a devenit apoi parteneră de viaţă şi care în acea seară purta o rochie superbă de un roşu intens. Mesajul emoţionant al acestei compoziţii este întregit în cel mai armonios mod de vocea sa caldă şi expresivă!

Sursa: fritz5135 via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro