Oradea. O șoferiță care a parcat neregulamentar s-a blocat 4 ore în mașină, de frica unui echipaj de poliție – video

O șoferiță din Oradea s-a blocat în mașină după ce a fost prinsă că a parcat neregulamentar luni, 27 iunie, pe bulevardul Dacia din Oradea.

Polițiștii rutieri au văzut un autoturism oprit neregulmentar pe prima bandă de circulație, în apropierea sensului giratoriu de la intersecția străzilor Transilvaniei cu Bulevardul Dacia și s-au oprit pentru a acorda o sancțiune. Văzând echipajul de poliție, o femeie a fugit în autovehicul și s-a baricadat în interior.

Polițiștii au purtat negocieri cu șoferița, pentru a o convinge să iasă din autoturism, însă fără succes.

Poliţiştii au încercat să-i explice femeii că nu i se întâmplă nimic, au întrebat-o dacă îi este teamă de amendă, însă ea a negat.

Din autoturism, le-a scris cu degetul mesaje pe geam, le-a cerut să nu i se adreseze cu apelativul „doamnă” şi apoi a dat la maxim muzică bisericească.

Polițiștii au dus și un negociator, însă femeia a refuzat constant să iasă ori să deschidă geamul măcar, ca să predea actele, motiv pentru care poliţiştii aflaţi la faţa locului au solicitat sprijnul unui echipaj al Ambulanţei Bihor.

Poliţiştii au restricţionat circulaţia în zona în care s-a produs incidentul şi au dirijat traficul, pentru a evita un eventual ambuteiaj.

Poliţiştii au reuşit să o scoată pe şoferiţadin maşina în care s-a baricadat, după peste ore de negocieri, în jurul orei 16.20.

Potrivit ebihoreanul.ro, oamenii legii au forţat uşa vehiculului, ca să o poată extrage pe femeie şi au fost obligaţi să o imobilizeze, pentru că aceasta a început să strige şi să opună rezistenţă.

Ea a fost urcată pe o targă şi apoi introdusă într-o ambulanţă, cu care a fost transportată la spital, unde va fi consultată şi i se vor acorda îngrijiri.

„A fost o situaţie dificilă, conducătoarea auto a refuzat orice colaborare cu poliţiştii de la faţa locului. Discuţiile cu ea s-au purtat inclusiv prin intermediul negociatorului de la Serviciului pentru Acţiuni Speciale, existând îngrijorări cu privire la starea sa de sănătate. De altfel, acesta este şi motivul pentru care la faţa locului a fost chemat şi un echipaj al Ambulanţei”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.