23 C
București
miercuri, 16 iunie 2021

Orașul Băicoi, asfaltat în procent de 98%

Continuă lucrările de asfaltare la Băicoi. Autoritățile locale au alocat 3 milioane de lei pentru proiectul privind modernizarea infrastructurii orașului.

„Dacă în 2015, localitatea era asfaltată într-un procent de 55%, astăzi sunt bucuros că procentul de străzi pe care a fost turnat covor asfaltic a ajuns la 98%. Rămân aproximativ 900 de metri liniari de străzi fără asfalt de care ne vom ocupa. Am efectuat, în egală măsură, lucrări de reabilitare la acele străzi care figurau ca asfaltate în 2015” spune primarul orașului Băicoi, Marius Constantin.

Zonele unde s-a intervenit, anul acesta, pentru modernizarea infrastructurii sunt străzile Cloșca, Petrolului, Tudor Vladimirescu, Crișan, Brândușei, Armoniei, Mărgăritarului. În perioada imediat următoare vor intra în lucru străzile George Coșbuc, Crișului, Piatra Craiului, Piatra Arsă, Elena Doamna, Parângului, Ciucaș, Trotuș, Forajului, Șoimului, Albăstrelelor, Miron Costin, Rarăului, Garoafelor, Părului, Begoniei, strada Schelei și strada Lacului.

O bună parte din aceste străzi sunt prevăzute și cu rigole carosabile de preluare a apelor pluviale.

1 of 6Orașul Băicoi, asfaltat în procent de 98% 1


Orașul Băicoi, asfaltat în procent de 98% 2


Orașul Băicoi, asfaltat în procent de 98% 3


Orașul Băicoi, asfaltat în procent de 98% 4


Orașul Băicoi, asfaltat în procent de 98% 5


Orașul Băicoi, asfaltat în procent de 98% 6

Articolul Orașul Băicoi,

 » Citeste mai mult pe observatorulph.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate