Orban, scoli inchise: „Pana la o scadere semnificativa a numarului de infectari, invatamantul se va desfasura online”

Știrile zilei

7 povestiri scurte care demonstrează cât de ușor își pierd copiii încrederea în părinți!

Educația copilului este o problemă care trebuie abordată cu toată seriozitatea și responsabilitatea. Contează absolut tot ce spui și...

O scrisoare sinceră către toți cei care și-au pierdut părinții: „Tuturor ne este frică de asta…”

Părinții noștri nu mor. Pleacă, da. Încetează să mai fie alături, da. Însă nu mor. La fel cum nu...

Când ți se pare viața mai grea și crezi că nu există nicio soluție… pune ceainicul pe foc!

Bunica mea, întreaga viață a avut un obicei ferm:-Te-ai trezit? Pune ceainicul…Viața ei a fost diferită. Și de fier,...

Ludovic Orban, Premierul Romaniei, atentioneaza ca in continuare scolile trebuie sa ramana inchise, desi sunt foarte multe solicitari in acest sens. Ludovic Orban spune ca tarile care mai aveau scolile deschise le-au inchis intre timp, iar aceasta masura este special pentru protejarea parintilor si bunicilor.

Coronavirus Immunity Can Last for More Than 6 Months, New Study Finds

Scoli inchise. „Pana la o scadere semnificativa a numarului de infectari, invatamantul se va desfasura online. Am fost criticati si cand le-am pastrat deschise si cand le-am inchis. Aproape toate tarile care au pastrat deschise scolile, intre timp le-au inchis. Sigur ca elevii nu dezvolta forme severe, in scoala riscul de transmitere e mai mic, dar deschiderea scolilor presupune aglomeratie, o serie de alte activitati legate de mersul la scoala, care cresc riscul epidemiologic. Pentru a-i proteja pe elevi, pe parinti si bunici, am decis sa pastram scolile inchise”, a spus Ludovic Orban.

Klaus Iohannis: Ne dorim sa deschidem cat mai repede scolile

“Ne dorim sa protejam viata tuturor romanilor, sa avem o relansare economica robusta si sa deschidem cat mai repede scolile. Sa dam dovada de solidaritate si sa ne concentram cu totii pe solutii”, a mentionat Iohannis.

Scolile si gradinitele de stat, ori private, este posibil sa se deschida pe 8 decembrie, daca numarul cazurilor va scadea.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă