Organizarea inteligenta a hainelor de iarna

Fie ca iubim sau detestam sezonul rece, acesta isi face aparitia in fiecare an cu temperaturi scazute, zile mai scurte, nopti mai lungi si fulgi de zapada. Odata cu instalarea zilelor reci, trebuie sa scoatem din dulap hainele groase, gecile calduroase si puloverele din lana, pentru a ne proteja de frig si a face fata mai usor temperaturilor cu minus. Singura problema apare cand dorim sa depozitam hainele de iarna, din cauza ca sunt mai voluminoase. 
SacideVidat.ro ne ofera insa saci de vidat realizati din materiale rezistente, respectiv din politilena si nylon, cu ajutorul carora putem micsora cu 75% volumul hainelor. Chiar si cele mai voluminoase articole textile din locuinta vor ocupa mult mai putin spatiu, daca sunt folositi saci de vidat. 

Reduceti volumul hainelor in doar 60 de secunde
Daca folositi saci de vidat, veti avea nevoie de doar 60 de secunde pentru a reduce volumul hainelor cu 75%. Puteti sa apelati la vidare pentru cele mai groase si mai voluminoase articole textile din locuinta, precum sunt gecile de iarna, pilotele, pernele, paturile, plapumile, puloverele sau covorasele. Toate acestea vor ocupa cu 75% mai putin spatiu in dulapul de haine. 
Pentru a utiliza sacii de vidat, trebuie sa adaugati articolele textile in interiorul acestora si sa folositi un aspirator pentru a elimina aerul. In doar 60 de secunde aveti haine mai putin voluminoase si dulapuri mult mai incapatoare. 
Nu trebuie sa va faceti griji ca prin vidare hainele se vor deteriora. Acestea vor ramane intacte, exact asa cum aratau inainte de a fi adaugate in saci, iar cand veti dori sa le folositi, veti observa ca isi vor reveni la forma initiala. In schimb, se vor pastra curate, fiind neatinse de praf, umezeala, mucegai, mirosuri neplacute sau apa. 

Cand puteti utiliza saci de vidat?
Sacii de vidat sunt la indemana de fiecare data cand doriti sa mai scapati din hainele voluminoase pe care nu le folositi zilnic. Tocmai de aceea se recomanda sa ii folositi cand faceti transferul hainelor de vara pe durata iernii sau a celor de iarna pe durata verii. Prin faptul ca reduc volumul hainelor si le protejeaza de actiunea factorilor externi, se potrivesc de minune atunci cand va zugraviti locuinta si doriti sa le gasiti mai usor hainelor loc, insa fara sa ingrijorati ca s-ar putea umple de praf sau pata de vopsea lavabila. 
Totodata, sunt ideali daca va mutati intr-o alta locuinta si aveti nevoie de un loc de depozitare al hainelor. Daca le reduceti volumul cu 75%, este mai usor sa le lasati intr-un colt pe balcon, in masina, intr-o rulota sau la un prieten. Acestea ocupa mai putin loc si este usor sa le gasiti un coltisor in care sa le pastrati, fie ca este in aer liber. Politilena si nylon-ul din care sunt realizati sacii impiedica patrunderea apei, a umezelii, a prafului si a murdariei, indiferent de locul in care acestea se afla. 
Obisnuiti sa luati cu voi numeroase haine atunci cand plecati in vacanta,

 » Sursa: bzi.ro

loading...