Ultimate magazine theme for WordPress.

Pagina de Facebook a Gabrielei Firea, din nou activă

UPDATE 17.53 – Pagina oficială de Facebook a primarului Capitalei, Gabriela Firea, a redevenit accesibilă, după ce a fost închisă pentru a doua oară în 24 de ore. În intervalul de circa 30 de minute în care pagina a fost închisă, au fost șterese toate mesajele negative la adresa Gabrielei Firea.

UPDATE 17.20 – După ce în jurul orei 16.30, pagina oficială de Facebook a primarului Capitalei Gabriela Firea a redevenit accesibilă, acum aceasta nu mai este găsită din nou de motoarele de căutare ale Facebook. Pagina fusese invadată din nou de un val de mesaje negative la adresa Gabrielei Firea.

ȘTIREA INIȚIALĂ – Pagina oficială de Facebook a primarului Capitalei Gabriela Firea a fost redeschisă în această după-amiază. Pagina edilului nu a mai putut fi accesată de aseară, atunci când a fost invadată de un val de comentarii negative la adresa edilului Capitalei.

Ieri seară, Gabriela Firea a urcat pe scena montată pe Arena Națională odată cu Simona Halep, pentru a-i înmâna sportivei cheia orașului București, însă a fost întâmpinată cu ostilitate. În huiduielile mulțimii, Firea a felicitat-o pe Halep pentru performanța remarcabilă de la Paris, apoi a fugit de pe scenă.

La scurt timp pe pagina oficială de Facebook a primarului a apăut un mesaj în care Gabriela Firea critica atitudinea persoanelor de pe Arena Națională. Mesajul a primit un val de comentarii negative. La scurt timp, pagina nu a mai putut fi accesată sau găsită de motoarele de căutare ale Facebook.

Sursa: digi24.ro

loading...

Cmentariile sunt închise

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Accept Citeste mai mult

Politica de confidentialitate & cookies