13.5 C
București
luni, 19 aprilie 2021

Panică în județul Timiș. Angajați ai magazinului Profi, depistați pozitiv cu COVID

În județul Timiș sunt active, la aceasta ora, opt focare de infecție cu cu COVID-19. Cele mai noi focare despistate sunt la un magazin Profi din Timișoara și la fabrica de anvelope Continental.

Focarele de la Smitthfield, Gottlob și cel de la Maternitatea Odobescu au fost stinse.

Direcția de Sănătate Publica Timiș are în desfășurare 4 de anchete epidemiologice.

Cele opt focare din Timiș active sunt: Centru pentru îngrijirea minorilor – 3 cazuri, Spitalul Judeţean Timişoara – 21 cazuri, Zona Făget – 73 de cazuri, Autoliv Lugoj – 17 cazuri, Fabrica de încălţăminte de la Buziaş – 8 cazuri, Profi – 4 cazuri, Continental 14 cazuri și IPJ Timiş – 22 cazuri.

Focar de coronavirus la IPJ Timiș
Unsprezece poliţişti de la o unitate din cadrul Inspectoratului Judeţean Timiș au fost diagnosticaţi cu COVID-19. În unitatea de poliţie din care aceştia fac parte alți 11 colegi de-ai lor cu care au intrat în contact au fost izolați la domiciliu.

Potrivit IPJ Timiș, în cursul zilei de miercuri, doi polițiști au fost confirmați pozitiv cu COVID – 19, iar în cursul zilei de joi au fost confirmați alti noua polițiști. Colegii care au intrat în contact direct cu aceștia au fost plasați în izolare la domiciliu, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Direcția de Sănătate Publica Timiș a demarat o ancheta epidemiologice, urmând că mai mulți polițiști să fie testați în zilele următoare.

Un nou focar de infecție cu CoVid-19, la un centru pentru copii cu dizabilități
Un nou focar de infecție cu CoVid-19. Au fost depistate aproape 20 de persoane cu coronavirus la un centru pentru copii cu dizabilități. Potrivit autorităților, instituția din Focșani a fost carantinată iar situația este sub control.

A fost descoperit un nou focar de coronavirus în România. De data aceasta s-a întâmplat în Focșani, la un centru pentru copii cu dizabilități. 17 copii și un angajat ai centrului au fost infectați, potrivit datelor oficiale prezentate de Prefectura Vrancea. Potrivit prefectului, centrul a fost carantinat și situația este sub control. De asemenea, o anchetă epidemiologică este în desfășurare.

Cei 17 copii infectați sunt beneficiari ai centrului din Focșani, conform purtătorului de cuvânt al DGASPC Vrancea, Adina Lăscan.

„A fost anunţată imediat Direcţia de Sănătate Publică. S-a trecut la testarea tututor beneficiarilor, 17 dintre ei fiind depistaţi pozitiv. Din cei 12 angajaţi testaţi, unul a ieşit cu coronavirus”, a declarat Lăscan.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate