Panică la Aninoasa, în Dâmbovița. Un proiectil exploziv a fost descoperit pe o stradă din comună

1.477

Panică într-o comună din Dâmbovița. Un proiectil periculos a fost descoperit, miercuri dimineață, chiar pe carosabil. La fața locului a ajuns o echipa de pirotehniști, care a izolat zona și a cerut localnicilor să evite deplasarea.

Din primele date, proiectilul periculos a fost găsit în pământ, de angajații unei societăți comerciale care executau lucrări în partea carosabilă din comuna Aninoasa. Aceștia decopertau strada pentru a fi asfaltată și au atins obiectul periculos cu o cuvă a utilajului.

Proiectilul a fost ridicat de pirotehniști

Autoritățile au fost alertate și proiectilul a fost scos de pirotehniști. Accesul a fost interzis pentru că ar putea fi vorba despre o bombă.
“Echipa pirotehnică de la ISU «Basarab I» Dâmboviţa a intervenit pe Strada Vâlcea din comuna Aninoasa pentru ridicarea unui proiectil exploziv calibrul 152 mm găsit în timpul lucrărilor de asfaltare a străzii. Elementul de muniţie a fost ridicat și transportat în vederea depozitării şi distrugerii ulterioare într-un poligon specializat”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Dâmbovița.

Ce recomandă IGSU în cazul munițiilor neexplodate

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise