vineri, 18 septembrie 2020

Panică la Pro TV! Adela Popescu este de negăsit. Prezentatoarea nu a venit la emisiunea „Vorbește lumea”

Știrile zilei

Ți se rupe sufletul! Nepoțelul lui Marian Godină a fost batjocorit la școală din cauza bolii pe care o are

Odată cu începerea școlii, părinții s-au văzut puși în fața unor situații extrem de delicate, cauzate de intrarea în...

Dragoș Bucur are coronavirus! Cu ce alte probleme de sănătate se confruntă acesta

Actorul Dragoș Bucur are coronavirus. Filmările pentru „Visuri la cheie” au fost suspendate după ce prezentatorul s-a infectat cu...

Adelina Pestrițu, declaraţii şocante după infecţia cu noul coronavirus: „Am primit o lecţie importantă”

Adelina Pestrițu a făcut declaraţii şocante după infecţia cu noul croronavirus. Ea a povestit pe blogul său întreaga experienţă...

Adela Popescu i-a dat emoții lui Cove marți dimineața, alături de care prezintă emisiunea „Vorbește lumea”, pe Pro TV. Actrița nu a ajuns la emisiune, iar Cove a fost îngrijorat. A sunat-o de mai multe ori, dar nu i-a răspuns.

„Vorbește lumea” a început cu subiectul momentului, infectările cu noul coronavirus ale unor vedete ce au participat la filmările „Te cunosc de undeva”, de pe Antena 1. Între care Marcel Pavel, cel care a intrat în direct la „Vorbește lumea” și a făcut unele precizări. După ce s-a încheiat discuția cu celebrul cântăreț, Cova a sunat-o pe Adela, dar tot nu i s-a răspuns la telefon. „Nu am reușit să dau de ea. Se odihnește, a avut o noapte mai grea”, a spus prezentatorul.

Reacția lui Cove: „Nu am reușit…”
Nu e vorba de coronavirus, așa cum mulți telespectatori s-au gândit, ci de niște investigații pe care vedeta de la Pro TV a trebuit să le facă. Adela Popescu are o afecțiune digestivă, motiv pentru care zilele acestea nu s-a simțit deloc bine. Gabriel Coveșeanu (Cove) a dat, însă, asigurări că Adela Popescu nu are probleme cu virusul CoVid-19, care a devastat o lume întreagă, și că va reveni cât de curând în platoul „Vorbește lumea”, de pe Pro TV.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă