sâmbătă, 21 noiembrie 2020

Panică la Pro TV! Adela Popescu este de negăsit. Prezentatoarea nu a venit la emisiunea „Vorbește lumea”

Știrile zilei

7 povestiri scurte care demonstrează cât de ușor își pierd copiii încrederea în părinți!

Educația copilului este o problemă care trebuie abordată cu toată seriozitatea și responsabilitatea. Contează absolut tot ce spui și...

O scrisoare sinceră către toți cei care și-au pierdut părinții: „Tuturor ne este frică de asta…”

Părinții noștri nu mor. Pleacă, da. Încetează să mai fie alături, da. Însă nu mor. La fel cum nu...

Când ți se pare viața mai grea și crezi că nu există nicio soluție… pune ceainicul pe foc!

Bunica mea, întreaga viață a avut un obicei ferm:-Te-ai trezit? Pune ceainicul…Viața ei a fost diferită. Și de fier,...

Adela Popescu i-a dat emoții lui Cove marți dimineața, alături de care prezintă emisiunea „Vorbește lumea”, pe Pro TV. Actrița nu a ajuns la emisiune, iar Cove a fost îngrijorat. A sunat-o de mai multe ori, dar nu i-a răspuns.

„Vorbește lumea” a început cu subiectul momentului, infectările cu noul coronavirus ale unor vedete ce au participat la filmările „Te cunosc de undeva”, de pe Antena 1. Între care Marcel Pavel, cel care a intrat în direct la „Vorbește lumea” și a făcut unele precizări. După ce s-a încheiat discuția cu celebrul cântăreț, Cova a sunat-o pe Adela, dar tot nu i s-a răspuns la telefon. „Nu am reușit să dau de ea. Se odihnește, a avut o noapte mai grea”, a spus prezentatorul.

Reacția lui Cove: „Nu am reușit…”
Nu e vorba de coronavirus, așa cum mulți telespectatori s-au gândit, ci de niște investigații pe care vedeta de la Pro TV a trebuit să le facă. Adela Popescu are o afecțiune digestivă, motiv pentru care zilele acestea nu s-a simțit deloc bine. Gabriel Coveșeanu (Cove) a dat, însă, asigurări că Adela Popescu nu are probleme cu virusul CoVid-19, care a devastat o lume întreagă, și că va reveni cât de curând în platoul „Vorbește lumea”, de pe Pro TV.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă