35.4 C
București
sâmbătă, 31 iulie 2021

Parcurile şi locurile de joacă din Timişoara s-au deschis

Parcurile şi locurile de joacă din Timişoara s-au deschis publicului, miercuri, cu respectarea restricţiilor instituite la nivel naţional, în urma unei hotărâri a Comitetului local pentru situaţii de urgenţă a municipiului Timişoara (CLSUMT), luate într-o şedinţă extraordinară.

Parcuri deschise Timişoara. „Începând din data de 13 mai se deschide accesul în parcuri şi locuri de joacă, cu respectarea restricţiilor instituite la nivel naţional. Tot de acum se deschid florăriile, cu respectarea restricţiilor instituite la nivel naţional. De vineri, se reia transportul public al Societăţii de Transport Public Timişoara (STPT) la capacitatea maximă, exceptând subsistemul de transport şcolar, care rămâne sistat, cu respectarea tuturor cerinţelor instituite pe speţă de diversele instituţii, inclusiv STPT. La data intrării în vigoare a prevederilor prezentei, încetează valabilitatea oricăror dispoziţii contrare”, arată hotărârea Comitetului local pentru situaţii de urgenţă Timişoara.

Parcuri deschise Timişoara. Primarul are în vedere şi deschiderea teraselor
Preşedinte al CLSUMT, Nicolae Robu, a anunţat, marţi, că a propus acest proiect având în vedere numărul în scădere al bolnavilor internaţi cu SARS-CoV-2 la Spitalul „Victor Babeş” Timişoara, care a ajuns la 86. Totodată, edilul are în vedere şi deschiderea teraselor, „dar nu peste noapte”, ci cu măsurile de rigoare care pot fi luate pentru ca riscurile de contaminare să fie cât mai mici.

Parcuri deschise Timişoara. „Eu aş vrea, şi am cerut aparatului de specialitate să spună, dacă putem să-i ajutăm pe comercianţi de acea scutire de plată pe spaţiul pe care-l ocupă din terenul public, chiar să le putem da mai mult spaţiu, pentru a putea amenaja mesele la distanţe mai mari între ele decât până acum şi să nu le luăm bani pentru asta. Pentru bugetul local, aceste sume nu reprezintă ceva esenţial, dar pentru ei înseamnă mult”, a menţionat edilul, citat de agerpres.ro.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate