31.5 C
București
marți, 27 iulie 2021

Patricia Kaas a vorbit despre Remus Truică: „E un amant desăvârşit! Făcea dragoste…”

Patricia Kaas a vorbit despre Remus Truică, care a fost condamnat la 7 ani de închisoare în dosarul “Ferma Băneasa”. Cei doi s-au iubit cu patos în urma cu 10 ani. În cartea sa autobiografică, cântăreața a făcut dezvăluiri incendiare despre ce a trăit alături de afaceristul român.

Remus Truică şi Patricia Kaas au avut o aventură în urma căreia Irina, soţia fostului şef de cabinet al lui Adrian Năstase, a intentat divorţ.

Patricia Kaas a vorbit despre Remus Truică
În cartea să autobiografică „Umbra din vocea mea” a vorbit despre aventura trăita cu milionarul român. Spre sfârşitul cărţii, solista i-a acordat mai multe pagini unui bărbat chipeş, căruia însă a evitat să îi precizeze numele: „Era odată un tânăr care atunci când şi-a serbat ziua de naştere a vrut să-i fiu musafir de onoare. Îşi dorea mai mult decât orice să cânt pentru el, în casa lui… Ştia o groază de lucruri despre mine, mă sorbea din priviri. Eu am remarcat-o pe tânăra şi drăguţa lui soţie (n.r. – Irina Truică), aflată lângă el. Îmi părea puţin absentă, parcă stingherită”, povestea Patricia Kaas.

În tot acest timp, Truică s-a asigurat să nu-i lipsească nimic: „Trabucuri, vinuri fine, ne-a răsfăţat!”. A doua zi, Remus Truică a condus-o până la aeroport, de unde cântăreaţa a plecat cu avionul lui privat: „Mă străduiam să nu uit că e însurat, că are două fetiţe adorabile!”. „Eu nu văd decât genele lui lungi, pielea lui mată şi zâmbetul seducător. Făcea dragos­te de minune. E un amant desăvârşit”, a mai scris Patricia Kaas.

„Odată cu venirea toamnei, iată şi sfârşitul poveştii mele de iubire. Am fost păcălită. Rămâne cu soţia lui. Nu mai scrie. Nu mai sună. Ce idioată am fost! Dar nu! Nu! Am dreptul să trăiesc, să visez, să mă înşel. Sunt decepţionată, dar am trăit un vârtej ciudat”, a mai scris Patricia Kaas.

Cel descris în termeni laudativi era însă nimeni altul decât miliardarul Remus Truică, din păcate, pentru ea, însurat şi tată a doi copii. Ce a urmat ştie o ţară întreagă: Irina Truică i-a intentat proces de divorţ, care s-a finalizat abia în 2016, după 5 ani de tergiversări prin instanţe, iar cele două fetițe gemene au rămas în cutodia mamei.

„Am fost să mă văd cu Patricia Kaas, care mi-a confirmat că despre soţul meu este vorba în carte. Mai mult, ea mi-a povestit amănunte picante din relaţia clandestină pe care a avut-o cu soţul meu”, declara Irina Truică pentru Click! la acea vreme.

Remus Truică a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare
Omul de afaceri Remus Truică a fost condamnat la șapte ani de închisoare, israelienii Benjamin Steinmetz și Tal Silberstein au primit câte cinci ani de închisoare, iar Prințul Paul – trei ani și patru luni.

În iunie 2019, la fond, la Curtea de Apel Brașov, omul de afaceri Remus Truică a fost condamnat la 4 ani de detenţie efectivă, iar Paul al României, la 3 ani cu suspendare, în dosarul retrocedării ilegale a Fermei regale de la Băneasa şi a Pădurii Fundu Sacului din Snagov.

Curtea de Apel Brașov i-a achitat însă pe israelienii Benjamin Steinmetz, Tal Silberstein și Moshe Agavi. Și consultantul politic al fostului premier, Călin Popescu Tăriceanu, jurnalistul Dan Andronic, a fost achitat.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate