Patru zodii care iti otravesc viata

Te-ai intrebat vreodata daca ai primit de buna voie in viata ta oameni toxici? Stii despre ce vorbim: acele persoane care te tulbura prin simpla prezenta, care sosesc intotdeauna intovarasite de o aura malefica si reusesc sa iti strice, cu comentarii acide sau priviri dezaprobatoare, toate experientele pozitive.

Afla de mai jos care sunt zodiile care iti otravesc viata: nici macar nu trebuie sa picure cu buna stiinta lichidul ucigas in existenta ta, este suficient sa dea curs pornirilor negativiste care ii anima.

Zodii care picura otrava in viata ta
Daca ai posibilitatea, tine-te departe de aceste zodii, pentru ca vor aduce o umbra de nefericire in existenta ta pasnica!

Scorpion. Nu ne referim aici neaparat la planurile de razbunare pentru care Scorpionii sunt celebri, ci la intensitatea cu care aleg sa isi traiasca viata. Desigur, nu putem nega faptul ca pasiunea pe care acesti nativi o emana prin toti porii e molipsitoare si te va atrage in experiente de neuitat, dar acest fapt nu echivaleaza cu fericirea, ba dimpotriva.

Scuturati mereu de emotii puternice, Scorpionii au o personalitate complexa care intriga si ispiteste, dar care are rareori efecte pozitive. Competitivi si cu o latura intunecata, nativii te vor atrage in intrigi complicate si vor tese in jurul tau o seama de scenarii aproape diabolice, care te vor conduce de fiecare data pe un teritoriu minat. Iar daca gresesti cumva, ii superi sau ii enervezi, otrava amara pe care ti-o picura dozat se va transforma dintr-odata in arma mortala!

Berbec. Departe de noi intentia de a-i categorisi pe Berbeci ca fiind fiinte malefice! Ca toate semnele de foc, si cei care deschid zodiacul au o inima mare si generoasa, problema e ca ea e permanent umbrita de impulsivitatea si agresivitatea care ii controleaza. Ca sa le facem dreptate, vom recunoaste ca Berbecii nu vor sa iti picure otrava in viata, dar cel mai adesea exact asta vor reusi.

Marea problema in ceea ce ii priveste pe acesti nativi este tendinta lor de a controla totul! Atat timp cat li te supui complet si ii urmezi obedienta peste tot, viata alaturi de Berbec va fi numai lapte si miere, pentru ca aceste zodii stiu cum sa te faca fericita si au o parte luminoasa, energica si vibranta, de-a dreptul irezistibila. Indrazneste insa sa ii contrazici, sa te pui cu ei sau sa te angajezi intr-o lupta impotriva lor, iar prezenta le va deveni otrava pura!

Varsator. Vom incepe prin a expune cel mai dureros adevar: Varsatorului rareori ii pasa de cineva. El e permanent animat de un ideal aflat undeva sus, deasupra tuturor, dar care nu are aproape niciodata implicatii in viata de zi cu zi. Daca esti o domnita la ananghie captiva pe o planeta aflata departe, intr-o alta galaxie, nativii pot fi printii tai salvatori, dar daca esti o persoana obisnuita, impartind cu ei Pamantul, situatia va fi cu totul alta.

Independenta,

 » Sursa: culinar.bzi.ro