Pe cine a amenintat cu moartea ucigasul politistului

Noi informatii legate de crima care a ingrozit intreaga tara! Barbatul care a impuscat mortal politistul aflat in misiune, in localitatea Izvin din judetul Timis, Ionel Marcel Lepa, urmarit de oamenii legii, a fost la un pas de a mai comite, cel putin, o crima.

Agresorul i-a amenintat cu moartea
Este o mobilizare fara precedent in randul oamenilor legii, dupa ce politistul Cristian Amariei a fost impuscat mortal duminica, in timpul unui filtru rutier organizat in satul Izvin, oras Recas.
Desi ranit, agresorul Ionel Marcel Lepa, a reusit sa fuga. Politistii aflati pe urmele ucigasului au gasit hainele pline de sange ale criminalului fugar.
In alta ordine de idei, in timp ce acesta fugea de oamenii legii, a intrat intr-o curte si a incercat sa fure o masina, amenintandu-i cu moartea pe proprietari. Incoltit de politisti, Lepa a abandonat ideea de a fura masina si a fugit prin gradina casei.

Politist impuscat mortal in misiune. Ucigasul politistului a fost impuscat, dar nu este prins – UPDATE

Cine este ucigasul politistului?
Ionel Marcel Lepa este recidivist, are 47 de ani si este din Lugoj. El a fost dat in urmarire internationala pentru talharie. De asemenea, are emis pe numele lui un mandat de executare a pedepsei inchisorii din 25.04.2018, emis de Judecatoria Lugoj. El este condamnat la 4 ani, 8 luni si 1486 zile inchisoare cu executare pentru comiterea infractiunii de tentativa la talharie si se sustrage executarii pedepsei, potrivit Politiei Romane.

Potrivit politistilor, barbatul cautat de cei doi agenti din Recas si care a fost zarit de acestia intr-o masina, in Izvin, autoturism care nu a oprit la semnalele politistilor, a fost si el ranit in timpul unui schimb de focuri.
Cei doi agenti care au incercat sa opreasca autoturismul pe sosea au pornit in urmarirea masinii suspecte, nu inainte de a chema ajutoare, si au ajuns in curtea unei case. Au coborat din masina si au inconjurat locuinta. Barbatul cautat de acestia a sarit pe o fereastra in fata unuia dintre cei doi agenti. Avand o arma in mana, a tras asupra politistului, nimerindu-l in zona pieptului si gatului.
Politistul impuscat avea 43 de ani si activa la Postul de Politie din Recas. Medicii au constatat decesul barbatului, dupa mai multe minute de resuscitare.

Colegii politistului sositi la locul faptei au auzit focurile de arma, insa agresorul a reusit din nou sa scape. Acesta a patruns intr-o curte unde a incercat sa gaseasca o masina cu care sa fuga. Pentru ca in curtea respectiva nu se afla niciun autoturism, a intrat intr-o alta curte,

 » Sursa: bzi.ro