Pe Mihaela Rădulescu o știe toată lumea, dar iată cum arată mama vedetei. Imagine rară cu cea care i-a dat viață divei

În pofida faptului că Mihaela Rădulescu a încercat să-și convingă mama să stea cu ea definitiv la Monaco, diva nu a reușit astfel că cea care i-a dat viață a revenit în țara natală. Ce-i drept, Marilena Țiganu a stat o perioadă cu fiica ei, după moartea soțului, însă în cele din urmă s-a reîntors în România. Totodată, de curând s-a aflat și ce meserie neobișnuită a avut atât Marilena, cât și tatăl Mihaelei Rădulescu.

Mihaela Rădulescu este fără doar și poate una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Mai mult, ea s-a remarcat și ca realizatoare și moderatoare de emisiuni radio-TV, dar a bifat și apariții în filme. Astfel, cunoscuta vedetă născută pe 3 august 1969, la Piatra Neamț, este una dintre cele mai celebre și talentate vedete din România. De câțiva ani, aceasta a ales să ducă o viață de lux pe Coasta de Azur alături de fiul ei Ayan și de Felix Baumgartner. În plus, pentru o perioadă de timp a avut-o alături și pe mama ei.

Mihaela Rădulescu a vrut să-și țină mama alături de ea
Marilena Țiganu, mama Mihaelei Rădulescu, are o atitudine total diferită spre deosebire de fiica ei, care este foarte activă pe rețelele sociale. Ea este o persoană mai retrasă care nu încearcă să iasă în evidență, așa cum face Mihaela. În plus, după o perioadă îndelungată petrecută alături de fiica ei, Marilena a preferat să revină în România, cu toate că Mihaela Rădulescu a încercat să o convingă să se mute definitiv alături de ea, la Monaco.

Prezentatoarea TV o iubește enorm pe ființa care i-a dat viață și foarte puțină lume știe, totuși, cum arată și ce meserie are părintele actualei partenere a lui Felix Baumgartner. Marilena, mama Mihaelei Rădulescu, avea totul la dispoziție în Principat, însă aceasta a ales să se întoarcă țară, pentru a fi alături de prietenele ei.

„După ce a murit tata, am ținut-o pe mama mai mult lângă mine, am simțit eu că are nevoie. Am căutat tot felul de motive să stea cu noi la Monaco, să ne gătească. Acum s-a întors în România unde le are alături pe prietenele ei”, a povestit Mihaela Rădulescu.

Ce spune Mihaela Rădulescu despre părinții ei
Recent, Mihaela Rădulescu a dezvăluit și care era ocupația părinților ei, până în urmă cu mai mulți ani. Domeniul de activitate al celor doi era mai puțin obișnuit, aceștia fiind arbitri de raliu. Mai mult, mama prezentatoarei TV a și participat la unele curse, fiind chiar pilot.

„Tata a fost singurul care se mai împotrivea acestui răsfăţ general. Fiind un tip foarte sportiv, dorea să ne crească şi pe noi în acelaşi spirit, lucru care m-a ajutat extraordinar. În plină iarnă, pe gerurile cele mai crâncene, tata ne scotea, pe mine şi pe frate-miu, să alergăm în picioarele goale prin zapadă. Moment în care toate bunicile şi străbunicile leşinau”, a spus în urmă cu ceva timp Mihaela Rădulescu.