duminică, 22 noiembrie 2020

„Pe patul de spital, sotia mi-a spus ultima dorinta in lacrimi: sa ud zilnic florile. Abia peste zeci de ani, cand le-am mutat am inteles de ce si am inceput sa plang in hohote, am crezut ca e o gluma, dar…”

Știrile zilei

O copila de doar 13 ani, fortata sa se casatoreasca cu un barbat de 48 de ani

O copila de 13 ani din Filipine ar trebui acum sa isi asume responsabilitatile unei sotii dupa ce...

„Pe patul de spital, sotia mi-a spus ultima dorinta in lacrimi: sa ud zilnic florile. Abia peste zeci de ani, cand le-am mutat am...

Trecerea in nefiinta a unei persoane dragi este intotdeauna greu, daca nu aproape imposibil, de suportat, mai ales dupa...

4 zodii de femei speciale. Se nasc rar şi le recunoşti după frumuseţe şi inteligenţă

Astrele au evidenţiat în horoscop trei zodii de femei speciale, care se remarcă prin mintea lor sclipitoare şi prin...

Trecerea in nefiinta a unei persoane dragi este intotdeauna greu, daca nu aproape imposibil, de suportat, mai ales dupa o viata de om traita alaturi de acea persoana. De acest lucru s-a convins un barbat din Johannesburg, imediat dupa ce sotia sa a fost rapusa de cancer. Insa peste ani de zile, barbatul va avea surpriza vietii sale, ultima surpriza pe care sotia decedata i-o facuse.

Inainte de a se stinge, femeia i-a impartasit sotului ultima sa dorinta: ea si-a dorit extrem de mult ca plantele din baie sa fie ingrijite chiar si dupa moartea ei, din acest motiv si-a rugat sotul sa promita ca le va uda zilnic.

Barbatul a luat ultima dorinta a sotiei foarte in serios, si zi de zi a udat plantele din baie, acest lucru s-a intamplat timp de ani de zile, iar omul avea grija ca plantele sa arate intotdeauna perfect.

Surpriza a venit abia peste cativa ani, atunci cand barbatul a decis sa se mute din casa in care locuise alaturi de sotia sa. Pentru ca plantele din baie ii aduceau aminte de iubirea vietii lui si pentru ca ii facuse o promisiune pe patul de moarte, barbatul nu a vrut sa se desparta de ele.

Dorind sa le impacheteze pentru a le transporta in siguranta, barbatul a avut parte de o mare surpriza. Mai exact, acesta a constatat ca florile pe care le-a udat in fiecare zi erau, de fapt, din plastic si ca totul a fost doar o gluma din partea sotiei.

Aceasta descoperire l-a facut sa lacrimeze, apoi sa rada in hohote si a realizat ca la baza dorintei a stat intentia sotiei de a-l face sa rada si sa uite de tristetea provocata de disparitia ei,

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă