12.5 C
București
vineri, 7 mai 2021

Pensia pe care o încasează miliardarul Ion Ţiriac. Cum a ajuns să câştige o asemenea sumă

Ion Ţiriac primeşte o pensie uriaşă din partea statului român. Miliardarul încasează lunar 12.000 de lei, o sumă mult peste media pensiilor din România. De asemenea, Ion Țiriac nu și-a mai ridicat pernsia din 1999.

Interesant este faptul că Ţiriac nu şi-a mai ridicat pensia din 1999, susţine impact.ro. Toţi banii au intrat într-un cont şi nu au fost folosiţi încă, ţinând cont de averea avută de fostul jucător.

Motivul pentru care Ion Ţiriac are o pensie atât de mare se leagă de perioada în care acesta şi-a terminat cariera în tenis. Următorii 20 de ani acesta a fost ofiţer în Ministerul de Interne şi a ieşit la pensie cu grad de colonel, susţine sursa citată.

Ion Ţiriac, ofertă incredibilă pentru Guvern

Ion Ţiriac vrea să se implice cât mai mult în sportul românesc şi a anunţat că e dispus să îi ofere Gurvernului României 30 de milioane de euro pentru construirea unei Săli Polivante şi a stadionului Dinamo.

„Spune-i dumneata Guvernului dumitale că mâine dimineață eu le pun 30 de milioane de euro pe masă și cinci hectare atât pentru un stadion Dinamo modernizat, cât și pentru o sală modernizată.

Să vină ei cu 30 de milioane de euro, nu mai mult! Cu 60 de milioane, fac o sală polivalentă de 18-20.000 de locuri, dar o fac exact cum vreau eu!”, a spus Ţiriac.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate