Dezastru într-o pensiune unde mai mulți tineri și-au sărbătorit majoratul: Nu au făcut duș, dar au distrus băile! – video

Mai mulți tineri au participat la sărbătorirea unui majorat, la un hostel închiriat lângă Buzău, pe care au ”reușit” să îl distrugă într-o singură noapte.

Proprietara a rămas șocată când a descoperit haosul: pături arse, băi distruse, lenjerii mizerabile, prezervative peste tot și vomă pe podele.

”Dacă aşa înseamnă sa te distrezi când faci 18 ani, categoric nu poţi deveni altceva decât o lichea fără niciun viitor.

De la a-l pocni pe unul de l-au lăsat lat, m-am bucurat ca s-a ridicat de pe beton şi nu l-au omorât de-a dreptul, până a da foc la pături afară şi a stinge flăcările cu stingătoarele, am fost fericiţi că nu am găsit totul scrum, curtea arăta toată ca după război, plină de spuma stingătoarelor.

Băieţi lăsaţi la bustul gol gândindu-se probabil ce seducători sunt astfel, fete atârnând lasciv pe busturile unor beţivi sau drogaţi, privelişti absolut dezgustătoare, fete ce săreau pe geam in cameră peste băieţii de care probabil erau îndrăgostite până peste aburii de alcool, că pe uşă e mai greu să intri pentru mintea lor delirantă, prezervative prin toate colţurile”, a scris Denisa Coban pe Facebook.

Femeia mai spune că niciunul dintre cei 20 de tineri care au participat nu a făcut duș, dar că totuși au distrus băile.