18 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Pepe a aruncat bomba: „M-a luat poliția pentru că am furat”

Pepe a dat de puține ori explicații în fața oamenilor legii, însă, în urmă cu câțiva ani buni, el a fost prins la furat și un echipaj de poliție l-a săltat imediat. Secretul rușinos a fost divulgat în cadrul unui interviu special în care l-a avut alături pe tatăl său, Ion Pascu. Părintele cântărețului a dezvăluit pe ce pradă a pus acesta ochii și cum a primit vestea.

Pepe, dezvăluiri despre singurul furt din copilărie
Conform declarațiilor lui Ion Pascu, Pepe și sora lui mai mare au mers înt-o zi la magazin ca să cumpere înghețată. Pe lângă desertul atât de iubit în copilăria sa, artistul a luat fără să plătească un biberon pentru unul dintre frații săi, a mai spus amuzat tatăl latino lover-ului. Pentru gestul său, Pepe s-a ales cu o călătorie în mașina de Poliție, alături de o lecție de viață.

“S-au dus Pepe şi cu Loredana mea să îşi cumpere ceva, le dădusem bani pentru îngheţată. Apoi, a venit Loredana plângând că Pepe e în maşina de Poliţie. Luase un biberon pentru Franco, plângea”, a povestit tatăl cântărețului în cadrul emisiunii “BAR online”.

“Îl băgasem în sân, m-a luat Poliţia pentru că am furat un biberon. Comedia de pe lume”, a adăugat latino lover-ul.

Pepe s-a însurat cu Raluca în urmă cu opt ani
Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012; fiica lor cea mare se numește Maria. Iar pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu scandal.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate